Стелаж Скіф-4-920 Loft Design

Модель:
054480

4 690 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стелаж Скіф-4-920 Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал полиць: ЛДСП
Ширина, см: 92
Висота, см: 140
Глибина, см: 40
Матеріал каркаса: Метал
Кількість відкритих полиць : 4
Відстань між полицями стелажу, см: 38.2
Вага, кг : 29
Колір каркасу: Чорний

Опис стелажу Скіф-4-920

Стелаж Скіф-4-920 від виробника Loft Design - це красивий стелаж середньої висоти. Він простий і в той же час витончений. Не дивлячись на свій невеликий розмір, стелаж дуже практичний і місткий. Дана етажерка має невелику висоту, що також буде корисно для малогабаритних квартир, які хочуть облаштувати гарне і функціональне місце під зберігання своїх особистих речей. Його можна використовувати для зберігання документів, книг і каталогів, а також для виставки елементів декору, фотографій і квітів. Завдяки своїй прозорій конструкції, стелаж підкреслює красу предметів лежачих на ньому. Стелаж впишеться в будь-який сучасний інтер'єр в стилі Лофт, Модерн або Скандинавський. Його можна використовувати в офісі чи будинку, в вітальні чи спальні.

Стелаж Скіф комплектується полицями з ламінованого ДСП з красивою текстурою під масив дерева цінних порід. Ви можете вибрати колір ДСП з чотирьох варіантів: Венге Луізіана, Горіх Модена, Дуб Палена і Дуб Борас світлий. Ці забарвлення підбиралися не тільки за принципом різноманітності колірної гами, але і виходячи з естетичної привабливості.

Полки для стелажу Скіф виготовлено з ламінованого ДСП товщиною 16 мм з кромкою ПВХ по периметру товщиною 2 мм із заокругленими кутами.

Металеві опори стелажу мають декоративні хрестоподібні вставки, на які можна спирати предмети. Міцний каркас є надійної опорою для полиць. Він проглядається з усіх сторін, акцентуючи увагу на предметах, що лежать на полицях. А акуратне виконання деталей стелажа і геометрична гармонія конструкції підкреслює тонкий смак власника приміщення.

Несучі деталі каркасу стелажа Скіф-4 виготовлено з квадратної труби 25*25 мм, товщина металу 1,4 мм. Декоративні хрести виготовлено з труби 15*15 мм. Діагональні перемички позаду надають міцність і вирівнюють конструкцію. Стелаж дуже стійкий. Регульовані ніжки дозволяють виставити стелаж на нерівній підлозі.

Стелаж збирається за допомогою гвинтів і шестигранника, які йдуть в комплекті, то і є усе необхідне що поставляється разом із стелажем. Сама збірка займе у вас не більше 15 хвилин.

Якщо вам потрібен стелаж середньої висоти з чотирма полицями для офісу або вітальні, то Скіф-4-920 буде найкращим вибором.

Головні переваги Скіф 4-920

Цей функціональний сучасний стелаж дозволить компактно розмістити книги або папки з документами, квіти, фоторамки. Серед переваг моделі варто виділити:

  • оригінальне оформлення в стилі лофт;
  • щільна порошкова фарба для обробки каркасу, матово-чорного відтінку;
  • регульовані ніжки та перемички, що розташовані між полками;
  • матеріал класу Е1 не містить формальдегіду і повністю безпечний для людини;
  • багата палітра кольорів, висока якість всіх матеріалів.

Розміри стелажа Скіф-4-920:

Висота: 1400 мм;
Ширина: 920 мм (полки), 8200 мм каркас;
Глибина: 400 мм.

Відстань між полками: 382 мм

Палітра кольорів:

Ви можете купити Стелаж Скіф-4-920 Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стелаж Скіф-4-920 Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Маріанна Д 31.05.2023

Зробили замовлення, швидко відправили, але виявили при монтажі брак каркасу. Було не приємно, бо хотілося швидше його поставити. Звернулися до виробника та вони замінили деталь за свій рахунок. Зараз все ок, користуємося, але треба було чекати.

Ірина Тарасенко 13.04.2023

стелаж відправили зразу ж, якістю дуже задоволена)

Борис 26.01.2022

В цілому дуже хороший і не дорогий.

Ответ продавца

Борисе, дякуємо за ваш відгук! Обов'язково звертайтесь до нас ще.

Анна 17.11.2021

Быстро обслужили, привезли и собрали по моей просьбе, отличный стелаж!

Ответ продавца

Анна, нам очень приятно получать такие отзывы. Рады, что вы довольны покупкой. Обращайтесь.

Лина 27.09.2021

Спасибо вам за то, что вы клиентоориентированная компания! При доставке стеллажа возникли трудности, а менеджеры все разрулили и проконтролировали. Доставили в целостности и со всеми комплектующими. Качество стеллажа - 5+!

Ответ продавца

Лина, спасибо вам за отзыв. Нам очень приятно, что вы довольны качеством обслуживания менеджеров и самой покупкой! Обращайтесь к нам еще.

Тот чье имя нельзя называть 26.07.2021

Нормальный стеллаж

Ответ продавца

Спасибо за отзыв. Обращайтесь!

Мария Литвиненко 07.07.2021

Оригинальный и крутой стеллаж. Доставка недорогая, но не самая быстрая.
Собрали сами, спасибо)))

Ответ продавца

Мария, благодарим за отзыв! Мы рады, что вам понравился товар. Обращайтесь!

ictor Go 24.06.2021

Нормальний стелаж, збере навіть дитина, для зберігання речей - саме те))))

Роман Дубровский 09.06.2021

Прийшло все як в описанні, дуже легко склали, досить стильно вийшло

Инна 12.05.2021

Заказ приняли быстро, отправили на следующий день мист экспресс. Курьер привез к подьезду спустя 3 дня и стоимость доставки адекватна.
Собирали быстро. Все было необходимое для сборки было.
Благодарны за соотношение качества и цены!

Андрей 24.03.2021

Отправили стеллаж и забыли вложить винты. Позвонил я значит в магащин. Оператор магазина спросил все ли я осмотрел. винты не нашлись . В итоге отправили винты за счет компании. Это было приятно и неожиданно, что винты отправили без проблем еще и НЕ за мой счет. Когда звонил уже думал ругаться но не пришлось. Такой сервис это редкость у нас, Хотя о факту так и должно быть. Одну звезду снимаю с невнимательного сотрудника, который не вложил винты. А так стеллаж крутой покупкой доволен 100% !

Ответ продавца

Благодарим Вас за отзыв)) Приятно знать , что Вы довольны сервисом магазина)) Обязательно обращайтесь к нам в будущем!

Маргарита 04.06.2020

Купив стеллаж я решила комплекс проблем по хранению вещей. Быстро получила, быстро собрала. Важно было выбирать стеллаж, осознавая нагрузку. Я взяла с запасом и не пожалела. Спасибо

Ответ продавца

Тест ответа

Юрий Петрович 08.05.2020

Хороший магазин!!! Оперативно связались,товар хорошего качества отправлен в срок!!! Рекомендую!!!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари