Тумба офісна з розсувними дверима LS-1200-1200 антрацит Loft design

Модель:
143460

8 290 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Тумба офісна LS-1200-1200 антрацит

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал корпусу: ДСП+метал
Матеріал фасаду: ДСП
Тип: Офісна тумба
Матеріал: Метал + ДСП
Ширина, см: 120
Висота, см: 120
Глибина, см: 40
Особливості : Розсувні двері
Вага, кг : 50
Кількість дверей: Дводверні
Установка: На ніжках

Опис офісної тумби LS-1200-1200 Loft Design антрацит

Офісна тумба LS-1200-1200 від компанії Loft Design - це збільшена модифікація тумби LS-1200-830, що полюбилася. Додатковий відкритий відсік додає корисний простір. У нього можна покласти предмети, якими ви часто користуєтесь або предмети, які повинні бути завжди на увазі, наприклад, книги та журнали. Ця тумба виглядає ще солідніше, завдяки більшому розміру. Крім збільшення місткості, тумба з відкритими елементами виглядає менш громіздкою. Одна така тумба містить всю необхідну бухгалтерію невеликого офісу. Це сучасний багатофункціональний та водночас стильний предмет інтер'єру.

Для сучасних тенденцій, тумба виконана в мінімалістичному стилі. У неї відсутні декоративні елементи, а врізні ручки та розсувні двері не виступають за межі тумби. Однак завдяки красивому поєднанню фасадів, що мають забарвлення з вираженою дерев'яною текстурою, корпусу виконаного в кольорі Антрацит, а також чорних матових металевих ніжок, досягається модний стиль Лофт.

Врізні ручки чорного матового кольору відмінно гармонують із металевими елементами, а також не заважають повному відкриванню дверей.

Металеві опори мають регульовані ніжки, за допомогою яких можна виставити тумбу на нерівній підлозі.

Тумба LS-1200-1200 антрацит виготовляється на замовлення протягом 2-3 тижнів. Тому варто задуматися про її покупку заздалегідь.

Ви можете купити Тумба офісна LS-1200-1200 антрацит в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Тумба офісна LS-1200-1200 антрацит з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Алена Молько 14.07.2023

Тумба вписалась идеально, как раз то, что я искала! Очень вместительная, прекрасно выглядит. Все отлично упаковано. Сборщик собрал достаточно быстро. Я осталась максимально довольна.

Ірина Зварич 21.04.2023

Один з найкращих товарів. Дуже якісне виконання і корисні поради від менеджерів!
Просто у захваті від покупки.

Ігор Аколішний 28.03.2023

Зручна тумба для офісу. Колір Дуб Палена дуже подобається.
вдячний за сервіс, вже не один раз купувати у цього виробника.

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари