Опора для столу Лінда Loft Design

Модель:
143314

1 050 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Опора для столу Лінда Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Опори меблеві
Матеріал: Метал
Ширина, см: 12
Висота, см: 73
Глибина, см: 12
Тип кріплення: Шуруп
Покриття каркаса: Порошкове фарбування
Колір каркасу: Чорний
Кількість в упаковці, шт : 1

Опори Лінда від виробника Loft Design – це ультрастильне рішення для обіднього столу. Достатньо встановити їх на будь-яку стільницю і ви отримаєте модний, надійний та харизматичний стіл для кухні. Вони виглядають легко і водночас солідно. Невеликий нахил ніжок надає столу динаміки та витонченої привабливості. А звуження ніжок донизу наповнює дизайн столу стрункістю. Це дизайнерська річ, яка перетворює інтер'єр. Робить його більш молодіжним та свіжим.

Опори Лінда виготовлені з листового металу товщиною 2 мм, вирізаного на лазері та плавно вигнутого під кутом 90 градусів. Вгорі приварена основа з отворами для кріплення до стільниці. Внизу є регульовані ніжки з шарніром, що дозволяють виставити стіл на нерівній підлозі. Ніжки пофарбовані в чорний напівматовий колір за технологією порошкового фарбування та запікання у печі.

Ціна вказана за 1 штуку

Ви можете купити Опора для столу Лінда Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Опора для столу Лінда Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Кирилл 12.06.2023

Опоры выполнены качественно, как говорится на совесть. В ближайшее время оформлю еще заказ и буду вас рекомендовать)

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари