Опора для столу Ліма Loft Design

Модель:
054130

990 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Опора для столу Ліма Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Опори меблеві
Матеріал: Метал
Ширина, см: 45
Висота, см: 72
Глибина, см: 10
Тип кріплення: Шуруп
Покриття каркаса: Порошкове фарбування
Колір каркасу: Чорний
Кількість в упаковці, шт : 1

Металева опора для столу Ліма від виробника Loft Design - універсальне рішення для будь-якого столу. Її можна кріпити до стільниці будь-який форми. Витончений дизайн неодмінно придется по смаку вашим відвідувачам. Ніжки Лима підійдуть як для обідньої, так для офісного столу в стилі Лофт.

Ніжка зроблена з металевої труби профілем 30*20 мм. Вгорі опори приварена широка металева пластина товщиною 3 мм, яка збільшує площу дотику ніжки зі стільницею для збільшення стійкості конструкції. Ніжка кріпиться до стільниці на саморізи по дереву. Опора забарвлена в чорний колір RAL 9011 порошковою фарбою, стійкою до стирання.

Ціна вказана за 1 штуку.

Ви можете купити Опора для столу Ліма Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Опора для столу Ліма Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Арина 25.04.2023

Дуже багато опор передивилися та вибрали таку модель.
Дійсно круто виглядає та витримує стільницю 36 мм без проблем.

Влад 10.02.2022

Очень классная опора, заказал квадратную столешницу из ясеня от лофт дизайн и четыре таких опоры по углам, смотрится офигенно)

Ответ продавца

Влад, благодарим вас за отзыв! Мы рады, что вы довольны покупкой. Обращайтесь.

Александр 25.03.2021

Хорошие и стильные опоры, порадовало что в комплект вкладывают войлочные наклейки чтобы не царапать пол. Вроде и мелочь, а приятно!

Ответ продавца

Спасибо за отзыв, рады стараться для наших клиентов)

Артем 05.03.2021

Замовляли такі опори до себе у офіс до круглого столу. Стол виготовляли самотужки із дерева, а опори взяли тут. Результат перевершив усі сподівання, виглядає - бомба

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари