Опора для столу Ральф Loft Design

Модель:
143833

4 240 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Опора для столу Ральф Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Опори меблеві
Матеріал: Метал
Ширина, см: 45,5
Висота, см: 72
Тип кріплення: Шуруп
Покриття каркаса: Порошкове фарбування
Колір каркасу: Чорний
Кількість в упаковці, шт : 1
Опора Ральф від компанії Loft Design – найкрасивіше рішення для столу квадратної або круглої форми. Особливому стилю опорі надають декоративні С-подібні металеві вставки. Така опора підійде як для столу в кафе, так і для обіднього столу для невеликої кухні.

Опора є нерозбірною цільнозварною металевою конструкцією. Завдяки її конструкції, стіл буде стійким та надійним. Опора пофарбована в чорний колір RAL 9011 порошковою фарбою, стійкою до стирання. Опора оснащена додатковими ніжками, що регулюються, знизу, завдяки чому стіл можна виставити на нерівній підлозі.

Ви можете купити Опора для столу Ральф Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Опора для столу Ральф Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари