Опора для столу Сквер Loft Design

Модель:
054137

790 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Опора для столу Сквер Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Опори меблеві
Матеріал: Метал
Ширина, см: 90
Висота, см: 720
Глибина, см: 90
Тип кріплення: Шуруп
Покриття каркаса: Порошкове фарбування
Колір каркасу: Чорний
Кількість в упаковці, шт : 1

Металеві опори для столу Сквер від виробника Loft Design - універсальне рішення для будь-якого столу. Їх можна кріпити до стільниці будь-який форми. Витончений дизайн неодмінно прийдеться до смаку вашим відвідувачам. Ніжки Сквер підійдуть як для обіднього, так і для офісного столу в стилі Лофт.

Ніжка зроблена з металевої труби профілем 15*15 мм. Вгорі опори приварена широка металева пластина товщиною 3 мм, яка збільшує площу дотику ніжок зі стільницею для збільшення стійкості конструкції. Ніжка кріпиться до стільниці на саморізи по дереву. Опора забарвлена в чорний колір RAL 9011 порошковою фарбою, стійкою до стирання.

Ціна вказана за 1 штуку.

Ви можете купити Опора для столу Сквер Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Опора для столу Сквер Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Константин 14.02.2022

спасибо вам за визуализацию)) Заказал как на фото со столешницей, компания Лофт дизайн делает хорошую мебель, 5+

Ответ продавца

Константин, спасибо за ваш отзыв) Мы очень рады, что вы довольны мебелью. Обращайтесь.

Nikolas Flamel 25.06.2021

Оформил заказ через корзину и мне почти сразу перезвонили. Отправили заказ в тот же день, так как ножки были готовые уже. Доставка мистэкспрессом была. Раньше не приходилось
сталкиваться с ними. Заказ приехал за несколько дней. столешка у меня уже была готовая. поэтому сразу собрал себе стол. Порадовали накладки на ножках, чтобы пол не царапался. Ножки красиво смотрятся с толстой крышкой. Очень "лофтово" получается.

Юрий 25.03.2021

Качественное изделие. Покупал сначало 1 шт как образец, потом заказал партию.
Все устраивает.

Маслов Николай 05.03.2021

Ножки качественно выполнены и покрашены. В комплект даются войлочные накладки для того, чтобы пол не царапался. это плюс.
отправили быстро и доставка была быстрая.

Ответ продавца

Благодарим Вас за отзыв)) Обязательно обращайтесь к нам ещё!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари