Квадратний обідній стіл Картер Loft Design

Модель:
143768

4 490 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Квадратний обідній стіл Картер

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Квадратна
Товщина стільниці , мм: 32
Ширина, см: 70
Висота, см: 75.2
Глибина, см: 70
Гарантія: 12 місяців
Покриття каркаса: Порошкове фарбування
Колір каркасу: Чорний

Увага: Стільці не входять до комплекту зі столом.

Квадратний обідній стіл Картер - справжня перлина серед меблевих рішень! Стіл Картер втілює в собі стиль, функціональність і міцність. Він має елегантний і сучасний дизайн, який легко впишеться в різні інтер'єри, додавши їм вишуканості та характеру.

Опора столу являє собою суцільнозварну конструкцію з листового металу. Хрестоподібна основа і ніжки, що складаються з двох паралельних труб, виготовлені з профілю 60х15 мм. Завдяки чималій вазі і діаметру хрестоподібної основи в 650 мм, опора забезпечує стійкість всього столу.

Стільниця столу виготовлена зі здвоєного ДСП розміром 700х700 мм і товщиною 32 мм. Забарвлення ДСП мають виражену деревну текстуру, завдяки якій стіл має дорогий і натуральний вигляд. Зверніть увагу, що цей стіл треба захищати тривалого від впливу рідини або високих температур. Рекомендуємо використовувати підставки або підкладки під предмети.

Ви можете купити Квадратний обідній стіл Картер в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Квадратний обідній стіл Картер з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари