Стіл обідній Лінда 137-70 Loft Design

Модель:
143366

6 390 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стіл обідній Лінда 137-70

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Прямокутна
Товщина стільниці , мм: 32
Ширина, см: 136,6
Висота, см: 76,2
Глибина, см: 70
Вага, кг : 30
Гарантія: 12 місяців
Покриття каркаса: Порошкове фарбування
Колір каркасу: Чорний

Увага: Стільці не входять до комплекту зі столом.

Обідній стіл Лінда від компанії Loft Design – елегантний та стильний предмет інтер'єру. Завдяки незвичайним ніжкам, виготовленим з гнутого металу, стіл виглядає солідно і водночас легко і сучасно. Стіл Лінда ідеально впишеться в інтер'єр у стилі Модерн чи Лофт. Його можна використовувати як кухонний стіл будинку або для облаштування обідньої зони в офісі.

Стіл Лінда складається з чотирьох окремих ніжок та масивної стільниці з ламінованого ДСП.

Ніжки виготовлені з листового металу завтовшки 2 мм, з якого на лазері вирізається потрібна форма і згинається листогибним верстатом.

Після цього ніжки забарвлюються за допомогою порошкової фарби, яка запікається на виробі. такий вид фарбування забезпечує рівномірне та стійке до стирання покриття. Опори оснащені регульованими ніжками на шарнірі, завдяки чому стіл можна виставити на нерівній підлозі.

Стільниця виготовлена із здвоєного ламінованого ДСП. По краях вона обклеєна двоміліметровою кромкою ПВХ. Зверніть увагу, що цей стіл треба захищати тривалої дії рідини або високих температур. Рекомендуємо використовувати підставки чи підкладки під предмети.



Ви можете купити Стіл обідній Лінда 137-70 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стіл обідній Лінда 137-70 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Виктор 14.04.2023

Отличный стол. Монтаж на шурупах, поэтому можете крутить ноги на любом расстоянии что есть небольшим плюсом

Надія Шевченко 13.04.2023

Замовляли стіл,прийшов дуже швидко,зібрали без проблем,якість дуже хороша ,дякуємо вам щиро хороших вам клієнтів і успіхів в роботі

Ответ продавца

Дякуємо за відгук! Вам також усього найкращого!

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари