Стіл обідній Вінсент Loft Design

Модель:
143767

6 390 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стіл обідній Вінсент Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Прямокутна
Товщина стільниці , мм: 32
Ширина, см: 120
Висота, см: 75.2
Глибина, см: 65
Гарантія: 12 місяців
Покриття каркаса: Порошкове фарбування
Колір каркасу: Чорний

Увага: Стільці не входять у комплект зі столом.

Обідній стіл Вінсент - втілення елегантності та стилю. Він привертає увагу своїми металевими ніжками, які розташовані в унікальній композиції, що надає столу граційність. Цей тол поєднує чудовий дизайн і функціональність, роблячи його ідеальним вибором для сучасних кухонь і кафе.

Металева опора виконана із квадратної труби з профілем 60х60 мм, мають 2 широкі пластини зверху для кріплення стільниці. Знизу опори є масивна основа розміром 700х400 мм та товщиною 6 мм. Опора пофарбована за допомогою порошкового фарбування, яке стійке до зовнішніх впливів.

Стільниця виготовлена з ламінованого ДСП розміром 120 см на 65 см. Товщина стільниці – 32 мм. Зверніть увагу, що цей стіл треба захищати тривалої дії рідини або високих температур. Рекомендуємо використовувати підставки чи підкладки під предмети.

Ви можете купити Стіл обідній Вінсент Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стіл обідній Вінсент Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари