Стіл круглий обідній BS-450 Loft Design

Модель:
143516

4 590 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стіл круглий обідній BS-450

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Кругла
Товщина стільниці , мм: 32
Висота, см: 76,2
Вага, кг : 30
Гарантія: 12 місяців
Покриття каркаса: Порошкове фарбування
Колір каркасу: Чорний

Увага: Стільці не входять до комплекту зі столом.

Круглий обідній стіл BS-450 - це традиційний стіл на одній ніжці та важкій основі. Якийсь час тому такі столи можна було побачити лише в кафе. Але оскільки однією з головних тенденцій сучасного світу є рух у бік функціональності, столи з однією ніжкою стали все частіше купувати додому або в офіс. Круглі столи зручні тим, що за нього можна сісти з будь-якого боку, при цьому в цій моделі ніжки не заважатимуть тим, хто сидить. За таким столом люди більшою мірою звернені один до одного, що сприяє спілкуванню і більш відвертій бесіді.

Опора столу складається з основи, круглої ніжки та кріплення до стільниці. Ці речі поставляються окремо, що здешевлює та полегшує доставку. Основа виготовляється з листового металу товщиною 8 мм. Завдяки великій вазі та ширині 450 мм основа надійно тримає конструкцію зі стільницею шириною до 800 мм. Ніжка виготовлена з круглої труби діаметром 60 мм та товщиною стінки 2 мм. У верхній частині опори є кріплення до стільниці також зроблене з листового металу товщиною 4 мм.

Стільниця столу виготовлена із здвоєного ДСП завтовшки 32 мм. Забарвлення ДСП мають виражену дерев'яну текстуру, завдяки якій стіл виглядає дорого та натурально. По краях вона обклеєна двоміліметровою кромкою ПВХ. Зверніть увагу, що цей стіл треба захищати тривалої дії рідини або високих температур. Рекомендуємо використовувати підставки чи підкладки під предмети.


Ви можете купити Стіл круглий обідній BS-450 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стіл круглий обідній BS-450 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Яна Ткач 12.06.2023

Качественный и стильный стол как в заведение , так и домой.

Лина Ткалик 28.04.2023

Столик ну просто шикарный!

Все на высшем уровне, и сервис, и качество. Спасибо

Людмила Севірин 06.04.2023

Гарний столик, купували на террасу. Всім задоволені, монтаж легкий

Марк 29.03.2023

Ми замовляли партію таких столиків в нашу кав'ярню.
Чекали не довго, близько 7ми днів. Нам привезли за адресою без питань.
В інтер'єр просто чудово вписались. Пізніше куплю ще собі додому на балкон. Дякую

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари