Стіл обідній Кубра Loft Design

Модель:
143770

5 790 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стіл обідній Кубра Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Квадратна
Товщина стільниці , мм: 32
Ширина, см: 80
Висота, см: 75,2
Гарантія: 12 місяців
Покриття каркаса: Порошкове фарбування
Колір каркасу: Чорний

Увага: Стільці не входять у комплект зі столом.

Квадратний обідній стіл Кубра від компанії Loft Design – втілення елегантності та стилю у вашому інтер'єрі. Його унікальний дизайн включає невелику стільницю, яка чудово поєднується з декоративними металевими ніжками, надаючи столу унікального характеру та особливої привабливості. З легкістю вміщує до 4 осіб, ідеально підходить для кухонного простору будинку, обідньої зони в офісі або кафе.

Ніжки виготовлені із труби з профілем 40х40 мм. Вони виконані в незвичайному дизайні і майже стикаються один з одним посередині. Вгорі ніжок приварені металеві пластини з отворами для кріплення до стільниці. Ніжки оснащені шарнірами, завдяки чому стіл можна виставити на нерівній підлозі.

Стіл Кубра складається з чотирьох окремих ніжок та стільниці з ламінованого ДСП. Розмір стільниці становлять 80х80 см. Товщина стільниці – 32 мм.

Зверніть увагу, що цей стіл треба захищати від тривалої дії рідини або високих температур. Рекомендуємо використовувати підставки чи підкладки під предмети.

Ви можете купити Стіл обідній Кубра Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стіл обідній Кубра Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари