Стіл обідній Ліма 80-80 Loft Design

Модель:
143522

4 890 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стіл обідній Ліма 80-80

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Квадратна
Товщина стільниці , мм: 16
Ширина, см: 80
Висота, см: 74
Глибина, см: 80
Вага, кг : 15
Гарантія: 12 місяців
Покриття каркаса: Порошкове фарбування
Колір каркасу: Чорний

Увага: Стільці не входять до комплекту зі столом.

Квадратний обідній стіл Ліма 80-80 від компанії Loft Design - елегантний та стильний предмет інтер'єру. У ньому немає нічого зайвого: невелика стільниця та акуратні та стійкі металеві ніжки. За такий стіл можна посадити до чотирьох осіб. Його можна використовувати як кухонний стіл будинку або для облаштування обідньої зони в офісі.

Стіл Ліма 80-80 складається з чотирьох окремих ніжок та стільниці з ламінованого ДСП.

Ніжки виготовлені із труби з профілем 30*20 мм. Товщина стін 1,2 мм. Вгорі ніжок приварені металеві пластини, товщиною 3 мм, які збільшують площу дотику ніжок до стільниці. Складання здійснюється на саморізи. У комплекті йдуть повстяні накладки для захисту поверхні підлоги.

Розмір стільниці – 80 на 80 см. Товщина стільниці – 16 мм. Кути стільниці можуть бути прямими та завантаженими (радіус округлення 70 мм).

Зверніть увагу, що цей стіл треба захищати тривалої дії рідини або високих температур. Рекомендуємо використовувати підставки чи підкладки під предмети.


Ви можете купити Стіл обідній Ліма 80-80 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стіл обідній Ліма 80-80 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Катерина Мазюр 29.03.2023

Невеликий стіл, як раз для наших міні-кухонь. Придбанням задоволена!

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари