Квадратний обідній стіл BS-450 Loft Design

Модель:
143518

4 490 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Квадратний обідній стіл BS-450

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Квадратна
Товщина стільниці , мм: 32
Висота, см: 76,2
Вага, кг : 30
Гарантія: 12 місяців
Покриття каркаса: Порошкове фарбування
Колір каркасу: Чорний

Увага: Стільці не входять до комплекту зі столом.

Квадратний обідній стіл BS-450 - це традиційний стіл на одній ніжці та важкою основою. Якийсь час тому такі столи можна було побачити лише в кафе. Але оскільки однією з головних тенденцій сучасного світу є рух у бік функціональності, столи з однією ніжкою стали все частіше купувати додому або в офіс. Квадратні столи розраховані для невеликої кількості людей до 4 осіб. За таким столом люди більшою мірою звернені один до одного, що сприяє спілкуванню і більш відвертій бесіді.

Опора столу складається з основи, круглої ніжки та кріплення до стільниці. Ці речі поставляються окремо, що здешевлює та полегшує доставку. Основа виготовляється з листового металу товщиною 8 мм. Завдяки великій вазі та ширині 450 мм основа надійно тримає конструкцію зі стільницею шириною до 800 мм. Ніжка виготовлена з круглої труби діаметром 60 мм та товщиною стінки 2 мм. У верхній частині опори є кріплення до стільниці також зроблене з листового металу товщиною 4 мм.

Стільниця столу виготовлена із здвоєного ДСП завтовшки 32 мм. Забарвлення ДСП мають виражену дерев'яну текстуру, завдяки якій стіл виглядає дорого та натурально. По краях вона обклеєна двоміліметровою кромкою ПВХ. Зверніть увагу, що цей стіл треба захищати тривалої дії рідини або високих температур. Рекомендуємо використовувати підставки чи підкладки під предмети.


Ви можете купити Квадратний обідній стіл BS-450 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Квадратний обідній стіл BS-450 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Юлія 06.11.2023

Чудовий стіл. Стильний і стійкий. Замовляла з білою стільницею. Рекомендую і товар, і магазин. Єдиний мінус - пакування стільниці було трохи прорване під час транспортування, але стільниця не пошкодилась

Ответ продавца

Дякуємо за відгук, та зауваження щодо пакування, пакуємо максимально надійно та обережно, щоб наші клієнти отримували тільки якісний та цілий товар.

Ігор Рогозін 07.06.2023

Дуже вдячні Вам за столик! Обслуговування таке, що хочеться купити у вас ще і рідним та друзям порекомендувати.

Алина Шевченко 29.03.2023

Классный магазин, стол тоже классный, быстро отправили. Стоит крепкий и красивый, не шатается.

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари