Стільниці для обідніх столів  

Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням
Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням

Стільниці для столів на замовлення в стилі лофт

Стиль лофт називають також індустріальним. Він зародився в 40-х роках минулого століття в Америці, коли люди, нездатні купити нормальну квартиру, заселялися в приміщення старих заводів і фабрик. Тоді це була необхідність, а тепер - модний тренд, який переймають різноманітні компанії. На територіях неробочих заводів облаштовують нічні клуби, ресторани та паби, роблять креативні арт-простори для творчих людей.

Кухонні столи в стилі лофт - меблі, які будуть актуальними не тільки в офісах, обставлених в такому стилі. Різноманітність моделей в цьому напрямку велика, тому вони відрізняються за оформленням, формами, і є універсальними. Такий предмет меблів буде добре виглядати на невеликій минималистичной кухні або вітальні.

Інтернет магазин Лофт Меблі пропонує вам стільниці на замовлення з масиву ясеня 22 мм і 40 ммМіцна і надійна стільниця для обіднього столу з Ясеня - кращий варіант для виготовлення високоякісних меблів, які не тільки прикрасять будь-який дизайн, але і прослужать довгі роки. Виріб вироблено з деревини з високими показниками по щільності, пружності і твердості, хорошою стабільністю до зовнішніх впливів і привабливою виразною текстурою дерева. Стіл зі стільницею із Ясеня прикрасить як місце для роботи так і обідній простір.

Укомплектувавши стільницю з ніжками в стилі Лофт нашого виробництва, ви отримаєте повноцінний офісний стіл керівника або обідній стіл. Стільниці великих розмірів добре підійдуть для створення столу для переговорів.

Покриття стільниці - зносостійкий поліуретановий лак. Тонування стільниці можлива за бажанням клієнта. На складі підтримуються стільниці в натуральному кольорі дерева.

Особливості стільниць для столів в стилі лофт

Стільниці для столів на замовлення мають кілька відмінних критеріїв:
  • Практичність. Такі меблі завжди довговічні і надійні.
  • Приємні на дотик.
  • Натуральність. Вітається максимум природних матеріалів. Обробка - мінімальна, стиль лофт передбачає грубувато-недбалу обробку.
  • Відсутність химерного декору.
  • Різноманітні форми. Не обов'язково класичні прямокутні або круглі на чотирьох ніжках.
При виборі матеріалу можна звернути увагу на те, що більшість моделей виробника Loft Design зроблені з натурального дерева. Це може бути, наприклад, масив ясеня або берези. Деревина піддається сучасній обробці для захисту від вологи. Використовувані склади не змінюють її структуру і натуральний колір. Також в наявності є обідні столи від Ветро меблі і Ловко.

Як правильно вибрати кухонний стіл

При покупці столу в стилі лофт враховуйте наступні моменти:
  • Він повинен відповідати стилю кухні або вітальні, стиль лофт відмінно підійде для сучасного інтер'єру.
  • Велика модель не підійде для маленького приміщення. Вона забере надто багато простору. Головне, щоб вона була зручною, але не громіздкою, звертайте увагу на параметри столу.
  • Основні кольори - натуральні. Не варто поєднувати їх з дуже яскравими, кричущими відтінками стін якого декору, інакше може вийти негармонійна картинка.
Стиль лофт передбачає вільний простір, тому навколо столу не повинно бути тісно. Вироби виконані так, що їх можна використовувати і без скатертини - як правило, вона зайва в такому інтер'єрі.

Додатково

Інтернет магазин Лофт Меблі представляє столи і стільці власного виробництва, з нами ви зможете підібрати стіл і стілець в одному стилі і кольорі. Проконсультуватися, уточнити наявність моделей, дізнатися детальніше про доставку та оплату, гарантії і повернення - ви можете у менеджера інтернет магазину Лофт Меблі за номерами в шапці профілю а також в однойменних розділах сайту Лофт Меблі.
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші