Кругла стільниця Newspaper 0151 Topalit

Модель:
143320

3 278 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Кругла стільниця Newspaper 0151

Виробник: Topalit
Країна-виробник товару: Австрія
Матеріал стільниці: Пресована деревна стружка з полімерними смолами
Форма: Кругла
Товщина стільниці , мм: 26

Кругла стільниця Newspaper 0151 виготовлена ​​на високотехнологічному екологічно чистому виробництві компанією Topalit (Австрія). Це лідер у галузі деревообробки. Забарвлення стільниці Newspaper 0151 - Газета - це принт з потертої газетної вирізки, наклеєної на дерев'яну поверхню. Стільниця підходить для застосування як вдома так і на вулиці, завдяки великому вмісту полімерних смол у плиті та надійному покриттю, що має водовідштовхувальну властивість. Молодіжна смілива забарвлення стільниці підійде для неабияких сміливих людей або для студентських кафе.

Стільниці Topalit виготовляються за ексклюзивною технологією шляхом пресування деревної стружки з полімерними смолами. Для виготовлення стільниць Topalit різних розмірів і форм використовується спеціальна технологія штампування. Вибрані матеріали стискаються в формах, піддаючись впливу високого тиску і температури, а потім облицьовуються. Все, що зроблено в таких жорстких умовах, цілком виправдовує себе в побуті. Результатом властивостей матеріалу стає якісна довговічна поверхня.

Переваги стільниць Topalit

- Стійкість до механічних пошкоджень. Стільниця Topalit прослужить довше від будь-якої іншої стільниці, завдяки інноваційному покриттю XD, що забезпечує повний захист від відколів і подряпин.

- Водостійкість. Стільниці ідеально підходять для вуличних умов, так як мають вологовідштовхуюче покриття і не бояться води.

- Стійкість до температурних впливів. При тривалому впливі температури стільниці здатні витримувати діапазон від -50 ° С до + 90 ° С, а при короткочасному - до + 180 ° С.

- Захист від хімічних речовин. Стільниці Topalit захищені від хімічних речовин, що найчастіше зустрічаються в побуті серед засобів для чищення. Харчові кислоти і луги теж впливають на робочу поверхню. Розчинники для фарби також не завдають шкоди покриттю Duroplast стільниць Topalit.

Ви можете купити Кругла стільниця Newspaper 0151 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Кругла стільниця Newspaper 0151 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари