Кругла стільниця Pure White 0406 Topalit

Модель:
143328

3 278 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Кругла стільниця Pure White 0406

Виробник: Topalit
Країна-виробник товару: Австрія
Матеріал стільниці: Пресована деревна стружка з полімерними смолами
Форма: Кругла
Товщина стільниці , мм: 26

Кругла стільниця Pure White 0406 виготовлена ​​на високотехнологічному екологічно чистому виробництві компанією Topalit (Австрія). Це лідер у галузі деревообробки. Забарвлення стільниці Pure White 0406 – як відомо з назви – чистий білий колір. Стільниця підходить для застосування як вдома так і на вулиці, завдяки великому вмісту полімерних смол у плиті та надійному покриттю, що має водовідштовхувальну властивість. Це забарвлення стільниці підійде в будь-який інтер'єр. Стіл із білою стільницею створює відчуття чистоти, простоти та свіжості. Цей стіл буде виглядати як у кафе так і на будь-якій кухні чи обідній зоні. Він не привертає увагу, але освіжає кімнату і наповнює світлом.

Стільниці Topalit виготовляються за ексклюзивною технологією шляхом пресування деревної стружки з полімерними смолами. Для виготовлення стільниць Topalit різних розмірів і форм використовується спеціальна технологія штампування. Вибрані матеріали стискаються в формах, піддаючись впливу високого тиску і температури, а потім облицьовуються. Все, що зроблено в таких жорстких умовах, цілком виправдовує себе в побуті. Результатом властивостей матеріалу стає якісна довговічна поверхня.

Переваги стільниць Topalit

- Стійкість до механічних пошкоджень. Стільниця Topalit прослужить довше від будь-якої іншої стільниці, завдяки інноваційному покриттю XD, що забезпечує повний захист від відколів і подряпин.

- Водостійкість. Стільниці ідеально підходять для вуличних умов, так як мають вологовідштовхуюче покриття і не бояться води.

- Стійкість до температурних впливів. При тривалому впливі температури стільниці здатні витримувати діапазон від -50 ° С до + 90 ° С, а при короткочасному - до + 180 ° С.

- Захист від хімічних речовин. Стільниці Topalit захищені від хімічних речовин, що найчастіше зустрічаються в побуті серед засобів для чищення. Харчові кислоти і луги теж впливають на робочу поверхню. Розчинники для фарби також не завдають шкоди покриттю Duroplast стільниць Topalit.

Ви можете купити Кругла стільниця Pure White 0406 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Кругла стільниця Pure White 0406 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари