Крісло Альваро коричневе АКЛАС

Модель:
144838

5 980 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Альваро коричневе АКЛАС

Виробник: Аклас
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 65
Глибина, см: 70
Висота, см: 120-130
Ширина сидіння, см: 54
Глибина сидіння крісла, см: 52
Висота спинки крісла, см: 70
Висота сидіння крісла, см: 50-60
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Anyfix
Матеріал каркаса: Метал
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Коричневий
Матеріал підлокітників крісел: Метал, Шкірозамінник
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Інтегрований
Вага, кг : 19,3

Крісло АКЛАС Альваро - це сучасний дизайн, високоякісні матеріали, механізми і правильна ергономіка. Класичний силует, в якому органічно поєднуються блискучий метал і екошкіра.

Металева хрестовина, що стоїть на цьому кріслі, відмінно витримує навантаження до 120 кг. Промені хрестовини мають вигнуту форму, яка підходить до форми підлокітників і завершує елегантний силует крісла. Ролики прогумовані і збережуть покриття підлоги неушкодженим і забезпечать необхідну мобільність крісла. Крісло Альваро оснащене механізмом аніфікс. Це популярний механізм з можливістю фіксації в будь-якому зручному положенні. Механізм досить просто відрегулювати під певну вагу користувача за допомогою циліндричної ручки під сидінням. Газліфт допоможе встановити оптимальну для вашого зросту висоту сидіння. Напівкруглий вигин підлокітників дасть змогу вашим рукам знайти надійну та комфортну опору. Доповнений м'якими накладками, блискучий метал прекрасно підкреслює зовнішню красу крісла. В якості оббивки було обрано екошкіру, яка не поступається за своїми якостями натуральній шкірі.

Крісло АКЛАС Альваро модель, яка матиме доречний вигляд як у кабінеті керівника, так і в домашній обстановці, оформленій у сучасному стилі. Декоративні лінії прошивки на спинці та сидінні, а також м'який наповнювач роблять крісло комфортнішим. Ці деталі не тільки роблять сидіння крісла м'яким, а й формують оригінальний силует, характерний саме для цієї моделі. Хромовані елементи, як-от підлокітники та хрестовина, надають кріслу сучасного та стильного вигляду.

Ви можете купити Крісло Альваро коричневе АКЛАС в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Альваро коричневе АКЛАС з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари