Крісло Річард Пластик Richman

Модель:
140702

9 546 грн.

Под заказ 7-10 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Річард Пластик Richman

Виробник: Ричман
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 61
Глибина, см: 60
Висота, см: 124
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 49
Висота спинки крісла, см: 77
Висота сидіння крісла, см: 57
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Тканина
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Наявність підлокітників : Так
Особливості : На коліщатках
Вага, кг : 22
Гарантія: 12 місяців

Крісло Richman Пластик — це втілення сучасності та вишуканості. Воно ідеально доповнить класичний інтер’єр кабінету керівника, акцентуючи на відмінність і статус власника. Виготовлене з матеріалів високої якості, це крісло з “королівським” дизайном створене з метою надання максимального комфорту.

Крісло Richman Річард Пластик об’єднує в собі всі характеристики комфортного та ергономічного крісла, дозволяючи вам працювати протягом багатьох годин без відчуття втоми. Можна обрати матеріал оббивки до свого смаку: високоякісна екошкіра, натуральна шкіра або тканина, це дає величезний вибір для того, щоб знайти найбільш відповідний варіант для вашого інтер’єра.

Пластикові підлокітники мають ергономічну форму, яка гарантує комфортну опору для рук у різноманітних позах, а також зручне розташування рук під час відпочинку.

Ви можете купити Крісло Річард Пластик Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Річард Пластик Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Лора Шевчук 02.08.2021

Заказала это кресло в сером цвете, все отлично. Только на фото немного отличается цвет каркаса, на самом деле он черный. Кресло очень удобное и симпатичное!

Ответ продавца

Лора, благодарим вас за отзыв на кресло Ричард. Обращайтесь к нам еще!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари