Крісло Самба Рол Richman

Модель:
140706

5 250 грн.

Под заказ 7-10 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Самба Рол Richman

Виробник: Ричман
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для персоналу
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 54
Глибина, см: 52
Висота, см: 87 (94)
Ширина сидіння, см: 46
Глибина сидіння крісла, см: 45
Висота спинки крісла, см: 49
Висота сидіння крісла, см: 44 (51)
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Хромований метал
Матеріал оббивки: Тканина
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Дерев'яні
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Наявність підлокітників : Так
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 55 x 38 x 80
Вага, кг : 15
Гарантія: 12 місяців

Крісло Richman Самба Ролл - сучасна та функціональна модель. У цій моделі вдало поєднується мінімалізм і висока якість. Такі крісла ідеально пасують до будь-якого офісу або конференц-залу. Це чудовий варіант обладнати свій домашній робочий куточок.

Крісло виробляється з урахуванням побажань користувачів, які змушені проводити більшість свого часу за комп'ютером, сидячи в кріслі. Досвідчені технологи і дизайнери врахували головні критерії крісла: практичність, функціональність, ергономічність і комфорт. Оббивка крісла може бути виконана як у якісній екошкірі, натуральній шкірі, так і тканині, що дає змогу підібрати максимально практичний і комфортний варіант для Ваших інтер'єрних рішень. Хромовані підлокітники обладнані дерев'яними накладками, що дають змогу зручно спертися на них у будь-якому положенні та комфортно розмістити руки під час відпочинку.

На додаток до зручного сидіння ця модель оснащена механізмом гойдання М-1 (Tilt), що дає змогу налаштувати висоту крісла під зріст користувача. Міцну хрестовину зі щільного хромованого металу завтовшки 1,4 мм оснащено прогумованими роликами, що дає змогу безшумно й безпечно пересувати крісло різними поверхнями, не боячись їх пошкодити.

Ви можете купити Крісло Самба Рол Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Самба Рол Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Маргарита Демитро 02.08.2021

Замовила такі крісла в салон краси. Кліенти кажуть, в ньому зручно) Незважаючи на дерев'яні підлокітники, дійсно воно нічогеньке таке.

Ответ продавца

Маргарита, дякуємо вам за відгук на крісло Самба! Також для салону краси ви можете замовити в нас інші меблі в одному кольорі. Ми пропонуємо вам стелажі, дивани, столи та полиці, також журнальні столики. Звертайтесь до нас ще!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари