Письмовий стіл L-7-120 Loft design

Модель:
143526

2 990 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Письмовий стіл L-7-120 Loft design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Стіл письмовий
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Прямокутна
Товщина стільниці , мм: 16
Ширина, см: 120
Висота, см: 75
Глибина, см: 60
Особливості : Фігурні ніжки
Вага, кг : 18

Опис столу L-7-120 Loft Design

Письмовий стіл L-7-120 – це збільшена модифікація супер-популярного столу L-7. Він полюбився клієнтам завдяки незвичайній та стильній конструкції. Замість звичних чотирьох опор тут дві Z-подібні ніжки, виконані з металевої труби 40*20 мм. Похилі лінії столу надають його зовнішньому вигляду динаміки. Такий стіл не тільки не захаращує кімнату, а й освіжає інтер'єр, робить його молодіжнішим.

Металевий каркас виконаний із міцного металу з товщиною стінки 1,4 мм. Крім Z-подібних ніжок у столу є металева балка, яка підтримує стільницю. Між ногами встановлено балку жорсткості із ДСП у кольорі антрацит. Метал пофарбований чорною порошковою фарбою з матовим відтінком, що стійка до фізичних впливів. Внизу опор є малі регульовані ніжки, призначені для компенсації нерівностей підлоги.

Стільниця виготовлена ​​з ламінованого ДСП завтовшки 16 мм. По периметру вона обклеєна двома міліметровою кромкою з ПВХ. ДСП представлено у п'яти кольорах: Венге Луїзіана, Горіх Модена, Дуб Палена, Дуб Борас та Антрацит.

Стіл збирається за допомогою гвинтів та шестигранника, які йдуть у комплекті.

Завдяки вдалій конструкції, цей стіл дуже зручний для роботи з ноутбуком. А у поєднанні з надставкою під монітор він підходить і для стаціонарного комп'ютера.




Ви можете купити Письмовий стіл L-7-120 Loft design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Письмовий стіл L-7-120 Loft design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Степан 22.06.2023

Відмінна модель столу, якість усіх деталей на висоті, покраска якісна, царапок не бачу. Буду обов'язково робити у вас замовлення в майбутньому, вже підгледів один стелажик)

Лиза Конуренко 02.06.2023

Идеальный стол как по размеру так и по качеству и дизайну.

Юрий К 25.04.2023

Очень хороший магазин,рекомендую, быстро связались,быстро оформили и доставили,всё отлично, но при сборке обнаружил брак метала. Обратился к менеджеру , все поменяли.

Ответ продавца

Спасибо за отзыв! Извините за доставленные неудобства.

Анна Поліщук 05.04.2023

Дякую за якісну річ! Стіл гарної якості , дуже сподобався. Хвилювалася, що буде шаткий, але ні, все добре, стоїть крепко.

Альберт 28.03.2023

Купував стандартний Л7 собі на минулу квартиру. Але власник залишив собі стола, як частину оплати)
Був радий побачити збільшену варіацію столу, так як якраз трошки і не вистачало по ширині

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари