Крісло Профі Richman хром

Модель:
144430

4 428 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Профі Richman хром

Виробник: Ричман
Ширина, см: 60
Глибина, см: 60
Висота, см: 114-121
Ширина сидіння, см: 47
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 52
Висота сидіння крісла, см: 45-52
Механізм для крісел: Пиастра
Матеріал каркаса: Хромована сталь
Матеріал оббивки: Сітка
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Основа: Хрестовина з роликами
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 59/36/79
Крісло Richman Профі Хром — повнорозмірна модель сіточного крісла, яка порадує свого власника не тільки зручністю та комфортом, але і візуально елегантними формами. І буде доречно виглядати будь то на роботі чи вдома.

Спинка крісла обтягнута кольоровою нейлоновою сіткою — еластичним та зносостійким матеріалом, у яку інтегрована поперекова підтримка. Також комфорту спинці додає зручний, м’який підголівник, який регулюється за висотою та обтягнутий сітчастою повітропроникною тканиною. Сидіння має ергономічні форми посадки та обтягнуте сітчастою повітропроникною тканиною. Крім того, під сидінням є механізм «Піастра», який дає змогу настроїти оптимальну висоту крісла. Крісло оснащене міцною хромовою хрестовиною, що забезпечує стійкість виробу. Хрестовина має обгумовані коліщатка, які дає змогу безшумно та плавно рухатись.

Ви можете купити Крісло Профі Richman хром в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Профі Richman хром з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари