Крісло Фоксі Пластик РІч Richman

Модель:
142294

6 606 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Фоксі Пластик РІч Richman

Виробник: Ричман
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 61
Глибина, см: 70
Висота, см: 104-112
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 49
Висота спинки крісла, см: 66
Висота сидіння крісла, см: 48-56
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Тканина
Колір оббивки: Сірий
Матеріал підлокітників крісел: Пластикові з м'якими накладками
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Особливості : На коліщатках
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 55 x 38 x 80
Вага, кг : 16
Гарантія: 12 місяців
Крісло Фоксі Пластик Річ Richman виглядає дуже надійно, цікавий силует з різними ступенями м'якості спинки. Крісло чудово поєднує в собі класичний і сучасний стилі. Модель можна гармонійно вписати в будь-який дизайн. В основному дану модель використовують для крісел керівників.

ДИЗАЙН. Спинка і сидіння виконані із сірої тканини, що гармонійно поєднується з чорним каркасом крісла. Це крісло відмінно підійде для сучасного інтер'єру, особливо в стилі Лофт.

ОББИВКА. Оббивка створена для максимального обхвату вашого тіла на сидінні і спинці крісла, що дозволить вам насолодитися максимальним комфортом під час роботи. Матеріали крісла зносостійкі і міцні, приємні на дотик, їх досить легко чистити.

МЕХАНІЗМИ. В даному кріслі використовується механізм Тілт М1 з посиленою фіксацією в вертикальному положенні. Механізм гойдання Tilt - дозволяє фіксувати нахил сидіння і спинки в одному положенні, а також регулювати силу відхилення сидіння і спинки під вагу сидячого.

ПІДЛОКІТНИКИ. У даній моделі використовуються нерегульовані підлокітники. Матеріали: чорний пластик і м'яка сіра тканина, для комфортного розташування ваших рук.

ХРЕСТОВИНА. Хрестовина крісла виготовлена ​​з пластику, з анти-ковзаючим покриттям, що дозволить вам із зручністю розмістити ступні ваших ніг на хрестовині. Пластикові ролики спрощують пересування на кріслі, роблячи його мобільним.

ОСОБЛИВОСТІ. Прогин в попереку, ідеальний обхват вашого тіла, скошений край сидіння для зручності ваших ніг, це крісло створено для роботи в офісі протягом тривалого часу. Протягом дня ваша спина буде підтримуватися і ваше самопочуття буде прекрасним. Крісло відмінно підійде для людей середнього та високого зросту. Відмінна якість за невеликі гроші, відмінне самопочуття - ось що ви отримаєте, після придбання даної моделі!

Ви можете купити Крісло Фоксі Пластик РІч Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Фоксі Пластик РІч Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари