Крісло комп'ютерне Drake Halmar

Модель:
144506
  • Сірий
  • Червоний

7 524 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло комп'ютерне Drake Halmar

Виробник: Halmar
Максимальна навантаження : 100 кг
Ширина, см: 69
Глибина, см: 62
Висота, см: 127-134
Висота сидіння крісла, см: 49-56
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Метал
Матеріал оббивки: Тканина
Вага, кг : 21,5
Крісло комп'ютерне Drake - це ідеальне рішення для всіх геймерів і робітників. Його стильне виконання і сучасний дизайн роблять його чудовим вибором для всіх кімнат.

Крісло має металеву основу, яка забезпечує міцність і довговічність. Крім того, матеріал сидіння та спинки виготовлено з якісної тканини, яка забезпечує комфорт навіть протягом тривалого часу. Крісло оснащене регульованими підлокітниками, які забезпечують оптимальну підтримку рук і запобігають втомі.
Висота крісла та сидіння регулюється, що дає змогу налаштувати крісло під свої індивідуальні вподобання та комфорт. Це крісло, що обертається, яке дає змогу зручно повертатися навколо осі та мати доступ до всіх необхідних предметів.

Крісло комп'ютерне Drake прекрасний вибір для всіх, хто шукає комфорт, стиль і функціональність в одному продукті.
Тепер тривале сидіння за комп'ютером стане максимально комфортним, завдяки ергономічно правильному оформленню.

Ви можете купити Крісло комп'ютерне Drake Halmar в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло комп'ютерне Drake Halmar з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари