Крісло АКЛАС Ронін CH TILT Коричневий

Модель:
141154

6 840 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Ронін CH TILT Коричневий

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 74
Глибина, см: 70
Висота, см: 126-134
Ширина сидіння, см: 62
Глибина сидіння крісла, см: 61
Висота спинки крісла, см: 82
Висота сидіння крісла, см: 44-52
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Метал і дерево
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Коричневий
Матеріал підлокітників крісел: Метал, Шкірозамінник
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Знімна подушка
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 97/76/64
Вага, кг : 15
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Ронін CH TILT Коричневий (PU K) - крісло, про який можна сказати, що воно класичне і сучасне водночас, не схоже ні на одну модель. У ньому нічого зайвого, тільки прості строгі лінії силуету, солідні габарити і комфорт. Мінімалістичний дизайн, правильна ергономіка, висока спинка - відмінне поєднання для хорошого офісного крісла як для персоналу, так і для керівника. Таке крісло вдало доповнить сучасний робочий простір. У ньому комфортно проводити робочий час і відпочивати.

Дизайн. Зовнішній вигляд даної моделі досить лаконічний. Чіткі лінії силуету, звужена до верху спинка, мінімум декору. Крісло буде доречно виглядати як в класичній обстановці, так і в сучасному хай-тек просторі. Стриманий колір оббивки і блискучий хром завершують образ геніального у своїй простоті офісного крісла. Декоративні елементи в даній моделі дуже оригінальні. Чого варті забавні кишеньки на спинці в формі джинсових кишень, пряжка- кріплення підголівника та стильна контрастна прошивка краю сидіння - все це додає суворому силуету крісла трохи стильною грайливості.

Оббивка. Крісло обтягнуте якісної Екокожа - сучасний матеріал на бавовняній основі. Цей матеріал досить міцний, еластичний і "дихаючий". Наповнювач - якісний поролон, товщина якого дозволяє створити комфортну посадку помірної жорсткості.

Механізми. Дана модель оснащена механізмом гойдання підвищеної комфортності Tilt, який дозволяє змінити статичний робочий режим на комфортний режим гойдання для відпочинку та релаксу. Крісло регулюється по висоті і повертається на 360 градусів навколо своєї осі за допомогою газліфта. Налаштування механізму хитання під вагу користувача відбувається шляхом обертання циліндричної ручки під сидінням крісла. Під більшу вагу пружина механізму регулювання затягується, а під менший - відпускається.

Підлокітники. Металеві підлокітники оснащені м'якими накладками, щоб захистити ваші руки від контакту з холодною поверхнею металу. Покриття металевих деталей крісла досить стійке, не дряпається і надовго зберігає привабливий зовнішній вигляд. Г-подібна форма і висота підлокітників дозволяє підсунути крісло впритул до робочого столу стандартної висоти і звільнити навколишній простір поруч.

Хрестовина. Міцна металева хрестовина розрахована на максимальну вагу до 120 кг. Покриття хрестовини стійке, не боїться щоденних навантажень в процесі використання крісла. У комплекті йдуть універсальні прогумовані ролики, які підійдуть для паркету або ламінату, але і на м'яких покриттях, на кшталт ковроліну, відмінно працюють.

Особливості. Спинка крісла висока, оснащена знімним підголовником, підійде людям високого і середнього зросту. Прогин в поперековій області надає кріслу необхідну ергономічність - спина буде менше втомлюватися. Крісло в міру жорстке, щоб тримати тіло в тонусі. Каркас крісла металевий, а значить, крісла просто не буде зносу. Ронін - відмінне офісне крісло в сучасному стилі за помірні гроші.

Ви можете купити Крісло АКЛАС Ронін CH TILT Коричневий в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Ронін CH TILT Коричневий з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари