Крісло АКЛАС Сетиф CH ANF Коричневий

Модель:
141028

6 310 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Сетиф CH ANF Коричневий

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Anyfix
Матеріал каркаса: Метал і дерево
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Коричневий
Матеріал підлокітників крісел: Метал, Шкірозамінник
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Нерегульований
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 85/45/65
Вага, кг : 20
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Сетиф CH ANF Коричневий (PU K) - елегантна, вишукана модель, яка стане відмінною прикрасою вашого робочого кабінету. Завдяки своєму продуманому дизайну, крісло органічно впишеться в існуючий інтер'єр. Сетиф відповідає основним вимогам ергономіки і практичності, а чіткість ліній і плавні форми підкреслять відмінний смак власника кабінету.

Дизайн. Дана модель відрізняється елегантними лініями, високою спинкою з інтегрованим підголовником і наявністю яскраво вираженої поперекової підтримкою. Поєднання хромованих елементів і матовою оббивки крісла гармонійно доповнюють один одного, і будуть доречні і в сучасному інтер'єрі, і в класично.

Оббивка. Сетиф упакований в гідний наряд з екокожі. Цей сучасний матеріал на натуральній основі практично не поступається за своїми якостями натуральної шкіри. Міцний, еластичний, "дихаючий", простий у догляді і доступний за ціною - ідеальне рішення у виборі матеріалу для сучасного офісного крісла.

Механізми. Крісло оснащене механізмом гойдання Anyfix, з фіксацією в робочому положенні, який допоможе вам урізноманітнити робочий час хвилинами приємного відпочинку. Перебуваючи в улюбленому кріслі, ви зможете відпочити, не перериваючи важливий телефонний дзвінок або продовжуючи становити важливий звіт. За допомогою газліфта є можливість налаштовувати висоту крісла під конкретні потреби користувача. Завдяки декоративної ручці під сидінням такий механізм легко налаштовується під вагу користувача.

Підлокітники. Елегантний вигин металевих підлокітників даної моделі порадує вас своєю ергономічною формою і міцністю, а м'які накладки не тільки прекрасно доповнюють зовнішню красу крісла, але і подарують вашим рукам відчуття легкості і максимального комфорту.

Хрестовина. Металева хрестовина крісла Сетиф міцна і надійна, розрахована на навантаження до 120 кг. Роликові опори забезпечують крісла мобільність. До цього крісла відмінно підійдуть ролики з хромованими накладками в стилі металевих деталей крісла. Метал не втратить свою красу з часом, адже покриття дуже міцне і стійке до всіляких зовнішніх факторів.

Особливості. Крісло Сетиф має комфортну спинку і сидіння. За допомогою поролонового наповнення і оббивки, сформований правильний по ергономіці і привабливий зовні рельєф крісла. Всі вигини розроблені з урахуванням антропометрії тіла і дозволять вам відчувати себе в цьому кріслі комфортно і уникнути втоми навіть після довгого трудового дня.

Ви можете купити Крісло АКЛАС Сетиф CH ANF Коричневий в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Сетиф CH ANF Коричневий з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари