Крісло Токен хром Richman

Модель:
144452

5 406 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Токен хром Richman

Виробник: Ричман
Ширина, см: 63
Глибина, см: 57
Висота, см: 115-125
Ширина сидіння, см: 49
Глибина сидіння крісла, см: 52
Висота спинки крісла, см: 73
Висота сидіння крісла, см: 45-55
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Тканина
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Крісло Richman Токен - є сучасним ергономічним кріслом для будь-якого використання в офісі або вдома. Класичний дизайн крісла буде актуальним довгий час.

Сітчастий матеріал використано для виготовлення спинки та підголівника, що забезпечує дихання тіла під час користування кріслом. Підголівник і поперекова підтримка на спинці мають налаштування за висотою. Сидіння просторе і має приємну м'яку посадку. Крісло оснащене пластиковими підлокітниками, які мають сучасний дизайн і стануть у пригоді, коли потрібно відпочити рукам від роботи. Механізм M-1 (Tilt) дає змогу поєднувати зручне сидіння крісла з хромованою хрестовиною, виготовленою з міцного металу. Висоту крісла можна налаштувати за допомогою пневматичного патрона 3 класу, що забезпечує стійкість і комфорт під час роботи за столом. Наявність гумового покриття на роликах забезпечить додатковий захист підлоги від подряпин під час переміщення крісла.

Крісло Токен - це якісні матеріали, ергономічно правильні вигини та актуальний дизайн, що дасть змогу не тільки облаштувати своє робоче місце, а ще й його стилізувати.

Ви можете купити Крісло Токен хром Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Токен хром Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари