Крісло Мустанг Anyfix Хром Неаполь N-20

Модель:
142342

7 399 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Мустанг Anyfix Хром Неаполь N-20

Виробник: АМФ
Ширина, см: 62
Глибина, см: 69
Висота, см: 116-123
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 75
Висота сидіння крісла, см: 47-54
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Anyfix
Матеріал каркаса: Хромований метал
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Хром з м'якими накладками
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Інтегрований
Особливості : Ергономічне
Вага, кг : 22,3
Гарантія: 12 місяців

Офісне Крісло Мустанг - солідне і зручне крісло з продуманою ергономічною спинкою. Крісло може бути вироблено в декількох видах шкірозамінника (Неаполь, Мадрас і Лакі), а також з високоякісної натуральної Шкіри. М'які підлокітники виготовлені з того ж матеріалу, що і моноблок. Підлокітники, як і хрестовина, доступні в двох кольорах: Кавовий і Сріблястий. Крісло Мустанг може бути оснащено двома механізмами на вибір - AnyFix і MultiBlock, які дають можливість перепочити і зняти навантаження зі спини в процесі роботи. Крісло оснащене високою спинкою, що дозволяє повністю на нього сперся і розслабити м'язи спини. Спинка має правильну анатомічну форму, в ній повторюється природний вигин хребта. Широка хрестовина дозволяє кріслу стійко стояти на поверхні без можливості перекидання. Крісло оснащене прогумованими коліщатками з тентепреновим покриттям, які ідеально підходять для різних підлогових покриттів, таких як паркет і ламінат. Комп'ютерне Крісло Мустанг - це завжди правильний вибір. Воно зроблене спеціально для Вас! Дана модифікація крісла Мустанг комплектується міцними високоякісними металевими хромованими елементами і механізмом гойдання AnyFix.

ДИЗАЙН. Зручна спинка і сидіння зі скошеним краєм створено для кабінету керівника. Хромований каркас і чорна оббивка виглядає стильно і сучасно, а також статусно.

МЕХАНІЗМ. Механізм гойдання "AnyFix" дозволяє не тільки вільно розгойдуватися вперед-назад, але і зафіксувати будь проміжне положення. AnyFix має регулювання висоти сидіння, щоб підлаштувати крісло під ріст сидячого, а також регулювання жорсткості і амплітуди коливання, щоб урівняти їх з його вагою. Це два самостійних важеля, в призначенні яких легко розібратися навіть новачкові. Хитання з використанням механізму AnyFix дозволяє зняти денну статичне навантаження з хребта і швидко повернути робочий стан, досяжне після кількох хвилин такої легкої релаксації. Механізм AnyFix зараз дуже популярний, так як ціна його можна порівняти з ціною механізму Tilt, а переваг значно більше. Купуючи крісло з механізмом "AnyFix" Ви отримуєте комфорт і задоволення від проведення часу на робочому місцем.

ОББИВКА. Штучна шкіра з поліуретану Неаполь має дрібнозернисту фактуру з легким глянцем, представлена ​​в різних кольорах.

Матеріалу притаманні високі призначені для користувача і естетичні характеристики:
- міцність до механічного та ультрафіолетового впливу;
- еластичність і м'якість, що дозволяє добре драпірувати матеріал, обтягувати їм вироби будь-яких форм;
- технології виготовлення гарантують безпеку матеріалу для здоров'я людини, створюють повітропроникну поверхню;
- шкіра близька по зовнішньому вигляду до натурального матеріалу, тому може використовуватися в якості замінника або компаньйона;
- матеріал можна піддавати миття мильним розчином або протирання.
Шкірозамінник Неаполь прекрасно виглядає в виробі, надаючи йому солідний і оригінальний вигляд.

ПІДЛОКІТНИКИ. Хромовані підлокітники з м'якими накладками зі шкірозамінника стануть відмінною підтримкою для ваших рук.
ХРЕСТОВИНА. Хромована хрестовина з прогумованими роликами розрахована на максимальне навантаження до 120 кг. Ролики з гумовим шаром захищають підлогове покриття від пошкоджень.
ПРАВИЛА ДОГЛЯДУ. Догляд за оббивкою, повинен здійснюватися щадними засобами, без вмісту спирту. Також можна використовувати пилосос або вологі серветки.

ОГЛЯД КРІСЛА

Ви можете купити Крісло Мустанг Anyfix Хром Неаполь N-20 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Мустанг Anyfix Хром Неаполь N-20 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари