Крісло Брукс хром Richman

Модель:
143958

3 624 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Брукс Richman

Виробник: Ричман
Тип: Крісла для конференцій
Ширина сидіння, см: 47
Глибина сидіння крісла, см: 43
Висота спинки крісла, см: 47
Механізм для крісел: Пиастра
Матеріал оббивки: Тканина
Колір оббивки: Тёмно-серый
Матеріал підлокітників крісел: хром з пластиковими накладками
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Вага, кг : 10
Крісло Richman Брукс - справжнє втілення стилю і функціональності, в якому поєднано сучасний дизайн і привабливий вигляд. Однією з ключових особливостей крісла Richman Брукс є його регульована висота посадки з можливістю фіксації під конкретний зріст, завдяки чому забезпечує ідеальну посадку для кожного.

Оснащене міцною хрестовиною з хромованого металу та прогумованими роликами, це крісло дає змогу безшумно й безпечно пересуватися будь-якою поверхнею, не ризикуючи її пошкодити. Зручні підлокітники, оздоблені хромом і чохлами, створюють додатковий комфорт під час відпочинку, а також сприяють комфортному розміщенню рук. Оббивку виконано з екошкіри вищого ґатунку чорного кольору або м'якої сірої тканини, що створює максимальний комфорт під час тривалого перебування в кріслі. Характерна особливість моделі - прошита поверхня спинки у формі квадратів, що надає кріслу сучасного вигляду.

Ідеально підходить для використання в офісі або в домашньому кабінеті, що робить його незамінним елементом інтер'єру.

Ви можете купити Крісло Брукс Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Брукс Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари