Крісло АКЛАС Кап FX СН TILT Помаранчевий

Модель:
140986

3 420 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Кап FX СН TILT Помаранчевий

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 59
Глибина, см: 65
Висота, см: 105-115
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 61
Висота сидіння крісла, см: 48-58
Розмір основи крісла, см: D-64
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Метал і пластик
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Померанчевий
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Метал
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 70/20/48
Вага, кг : 12
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Кап FX СН TILT Помаранчевий (PU orange) - нова модель з полюбилася нашими клієнтами лінійки крісел Кап. Легко впізнаваний мінімалістичний дизайн, практичність і надзвичайна комфортність - все це про крісло Кап FX. Ця стильна модель поєднує в собі урбаністичний зовнішній вигляд, правильну ергономіку, високоякісні матеріали і сучасні механізми. Красива оббивка і блискучий метал - безпрограшна комбінація, яке доречно буде виглядати в будь-якому сучасному інтер'єрі. У класичний інтер'єр з мінімумом дерев'яних деталей крісло також підійде завдяки тому, що воно досить елегантне і витончене. Основна особливість даного крісла - дуже м'яке сидіння, завдяки якому посадка стала ще більш комфортною.

Дизайн. Ненав'язливі горизонтальні лінії на сидінні і спинки крісла - це, мабуть, і все оформлення даної моделі, але цей мінімалізм робить її непомітною. Швидше навпаки, завдяки цьому крісло виглядає елегантно і ідеально підходить до будь-якого інтер'єру. Декоративні смужки в даній модифікації Кап FX виконані ниткою в тон основної оббивці, що формує не тільки красивий рельєф, а й зручне посадочне місце з легким масажним ефектом. Вибір квітів оббивки - від жовтого і помаранчевого до червоного або синього - порадують любителів нетривіальних яскравих фарб в оформленні інтер'єру. В такому оформленні крісло Кап втрачає свою сувору лаконічність, але при цьому набуває стильну яскравість.

Оббивка. Оббивка у цього крісла - це екошкіра, сучасний матеріал високої якості на бавовняної основі. Вона досить міцна, повітропроникна, еластична і приємна на дотик. За своїми якостями екошкіра практично не поступається натуральній шкірі і має при цьому привабливу ціну. Цей матеріал невибагливий в догляді і відмінно справляється з інтенсивним навантаженням в умовах шаленого ритму сучасного офісного життя.

Механізми. Механізм гойдання Tilt дає можливість переключитися від роботи в режим приємного релаксу, не залишаючи улюблене крісло. Зміщена вісь підстави збільшує амплітуду розгойдування для ще більшого комфорту. Даний механізм має індивідуальну настройку під вагу користувача. Повернути в робоче положення крісло можна одним рухом руки. Газліфт дозволить відрегулювати висоту крісла так, щоб ви влаштувалися в ньому з максимальним комфортом відповідно до вашого зростанням.

Підлокітники. У даній моделі оригінальні підлокітники з металу, які кріпляться до основної рами збоку болтовими з'єднаннями. Для більшої зручності підлокітники оснащені накладками з чорного пластику, які вбережуть ваші руки від контакту з холодним металом. Висота підлокітників підібрана таким чином, щоб в нижньому положенні сидіння крісло можна було засунути під робочий стіл і звільнити простір біля нього.

Хрестовина. Хрестовина крісла Кап FX виготовлена ​​з металу. Така хрестовина дуже міцна і може витримувати навантаження до 150 кг. Блискуче хромоване покриття металу не тільки красиве, але і дуже міцне. Воно не боїться інтенсивних навантажень і не схильне до подряпин. Ролики забезпечують крісла необхідну мобільність. Для даної моделі відмінно підійдуть ролики з хромованими накладками, які за бажанням можна замовити додатково.

Особливості. Ергономіка конструкції - ще один плюс даної моделі. Каркас крісла з металевої труби має невеликий прогин в поперековій ділянці, що забезпечує правильну підтримку хребта. Крісло в міру жорстке, а значить буде берегти вашу спину від втоми і збереже правильну поставу. Металева поперечна планка на спинці крісла - це не тільки елементи декору. Вона збільшує жорсткість конструкції, а також її можна використовувати як зручну ручку для переміщення крісла. У сидінні використаний м'який наповнювач з меблевого поролону, який відмінно тримає форму і не просаживается згодом. Крісло Кап FX - це відмінний варіант офісного крісла для тих, хто любить практичний сучасний мінімалізм в інтер'єрі і відмінну якість.

Ви можете купити Крісло АКЛАС Кап FX СН TILT Помаранчевий в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Кап FX СН TILT Помаранчевий з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари