Письмовий стіл L-7 Loft design

Модель:
143377

2 890 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Письмовий стіл L-7 Loft design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Стіл письмовий
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Прямокутна
Товщина стільниці , мм: 16
Ширина, см: 100
Висота, см: 75
Глибина, см: 60
Особливості : Фігурні ніжки
Вага, кг : 15

Опис столу L-7 Loft Design

Шукаєте невеликий, сучасний стіл для дому чи офісу? Стіл L-7 - те, що Вам треба! Це компактний письмовий стіл на металевому каркасі у стилі Модерн. Він не тільки не захаращує кімнату, але й освіжає інтер'єр, надає динаміки та молодіжності.

Стіл L-7 має оригінальну конструкцію корпусу, яка ламає наші стереотипи про столи. Замість звичних нам чотирьох опор тут дві Z-подібні ніжки, виконані з металевої труби 40*20 мм. Між ногами встановлена ​​балка жорсткості з ДСП у кольорі антрацит, а під стільницею є металева балка, яка підтримує стільницю. Металевий каркас виконаний із міцного металу товщиною листа 1,4 мм. Метал пофарбований чорною порошковою фарбою з матовим відтінком, що стійка до фізичних впливів. Внизу опор є малі регульовані ніжки, призначені для компенсації нерівностей підлоги.

Стільниця виготовлена з ламінованого ДСП завтовшки 16 мм. По периметру вона обклеєна двома міліметровою кромкою з ПВХ. ДСП представлено у п'яти кольорах: Венге Луїзіана, Горіх Модена, Дуб Палена, Дуб Борас,  Білий та Антрацит.

Стіл збирається за допомогою гвинтів та шестигранника, які йдуть у комплекті.

Завдяки вдалій конструкції, цей стіл дуже зручний для роботи з ноутбуком. А у поєднанні з надставкою під монітор він підходить і для стаціонарного комп'ютера.

Ви можете купити Письмовий стіл L-7 Loft design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Письмовий стіл L-7 Loft design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Микола В 14.02.2024

Хороший, компактний стіл. Я задоволений повністю. Швидкий сервіс без тягомотини. Єдине зауваження, що краще на кришці столу, наклейки розміщувати знизу.

Ответ продавца

Дякуємо за ваш відгук щодо продукції та сервісу. Стосовно зауваження передали інформацію на виробництво.

Ярослав 13.12.2023

Гарний столик. Відмінно підійде тим в кого нема багато місця під царський стіл. Не дивлячись на модні ніжки ніяк не можу позбавитись думки, що стіл схожий на шкільну парту, мабуть всі метрові так ассоціюються)

До столу прикладалась інструкція, доволі зрозуміла, як на мене. Гвинти наче не підписані були (точно не пам'ятаю, ще крісло збирав), але плутанини не виникло, там доволі просто і інтуітивно. Зібрав швидко. Приємний маленький робочий столик, досить впевнено стоїть, не хитається, ніжки регульовани, можна налаштувати. Якщо закручувати гвинти руцями - вся фарба з них ваша, тож раджу користуватись інструментом навіть якщо легко вкручується. Головні плюси цього столу це зовнішній вигляд і ціна, принаймні на зараз кращого співвідношення ви просто не знайдете. Раджу продукт і продавця, дякую магазину.

Ответ продавца

Дякуємо за детальний відгук, ви допомогаєте нашим клієнтам ухвалити зважене рішення, та обрати саме те що потрібно.

Альона Гусак 14.07.2023

Дуже красивий стіл, витончені та класні опори. Якість ДСП також на найвищому рівні

Влад Д 07.06.2023

Стол хорошего качества. Очень доволен

Кароліна 25.04.2023

З урахуванням розмірів моєї кімнати - великого стола було би нікуди ставити, а цей як раз ідеально. Столик хоч і невеликий, але місця все одно вдосталь)

Анжела Захарова 06.04.2023

Стол ну просто шикарный! Все на высшем уровне и качество, и обслуживание. Недоложили фурнитуру, но обратившись к менеджеру все быстро решили и отправили за свой счет.

Ответ продавца

Спасибо за отзыв! Извини за неудобства с фурнитурой.

Генадій 31.03.2023

Було потреба у подібному невеликому столі, так як приміщення доволі маленьке. Думав між цим та Л2п міні. Чогось цей став більш до душі, і я про це не жалкую. Робота працівників також на високому рівні, дякую за таку роботу)

Анастасия 07.11.2022

Отличный стол, очень удобный и занимает немного места)
Качественное обслуживание, всем осталась довольна)

Ответ продавца

Спасибо за отзыв! Нам очень важно мнение наших клиентов. Этот столик мы недавно запустили в работу, и пока что отзывов о нём мало.
Рады что вы остались довольны.
Всего Вам наилучшего!

Анна 04.11.2022

Чудовий, компактний стіл. Легкий у налаштуванні і збірці. Використовую для ноутбука і додаткової клавіатури, все поміщається

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари