Керамічний стіл TM-76 калакатта мармур Vetro

Модель:
144232

14 555 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Керамічний стіл TM-76 калакатта мармур Vetro

Виробник: Ветро
Матеріал стільниці: Глянцева кераміка, матове МДФ
Матеріал ніжок: Фарбоване дерево
Форма: Прямокутна
Ширина, см: 120-160
Висота, см: 76
Глибина, см: 80
Вага, кг : 57
Стіл TM-76 стильний дизайн, функціональність, те, що важливо і необхідно в сучасному світі. Стіл підійде для інтер'єрів у різних стилях, таких як мінімалізм, модерн, хай-тек.

Основа столу виготовлена з пофарбованого дерева в чорний колір. Ніжки стійкі до стирання і тріщин, а також до механічних пошкоджень. Біля основи ніжок встановлені накладки, які захистять вашу підлогу від подряпин і потертостей. Стільниця виконана з глянсової кераміки і матового МДФ з характерним для кераміки візерунком, що надає столу більшої солідності і стилю. Такий стіл стане незамінним предметом обстановки кухні, вітальні або критої веранди. Розрахований на 4-6 осіб. Стіл розсувається, збільшуючи корисну площу на 40 см.

Стіл можна використовувати не тільки вдома, а й у громадських просторах, наприклад, у банкетному залі ресторану, конференц-залі, у переговорній кімнаті, салоні або шоу-румі.

Ви можете купити Керамічний стіл TM-76 калакатта мармур Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Керамічний стіл TM-76 калакатта мармур Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари