Керамічний стіл TM-87 гріджіо латте Vetro

Модель:
144286

13 899 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Керамічний стіл TM-87 гріджіо латте Vetro

Виробник: Ветро
Матеріал стільниці: Матова кераміка + матове МДФ
Матеріал ніжок: Фарбоване дерево
Форма: Прямокутна
Ширина, см: 110-140
Висота, см: 76
Глибина, см: 75
Вага, кг : 48
Стіл TM-87 - велика солідна модель, яка не тільки послужить вам обіднім столом, а й допоможе прийняти гостей, родичів або провести збори в офісі у вишуканій атмосфері. Дизайн столу виконаний у сучасному стилі, що дасть змогу гармонійно вписати його в інтер'єр різних стилів і напрямків.

Модель виконана на стійкому дерев'яному каркасі з 4 ніжками. Стільниця виготовлена з матової кераміки з матовим МДФ, що дає змогу отримати не тільки стильну, а й практичну поверхню, просту в догляді. Досить компактний стіл підійде для оформлення обідньої зони або вітальні. Він також оснащується механізмом розкладання, що дає змогу розміститися за ним великою родиною або компанією. Його довжина в розкладеному вигляді становить 140 см.

Такий стіл не залишить нікого байдужим, стильний акцент для вашої обідньої зони або вітальні, підкреслить витончений смак його власника.

Ви можете купити Керамічний стіл TM-87 гріджіо латте Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Керамічний стіл TM-87 гріджіо латте Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари