Фильтровать
Availability

Аксесуари для грилю барбекю 

Аксесуари для гриля барбекю

В якій би точці світу ви не знаходилися, як тільки виходить сонце, важко перевершити приготування їжі на відкритому повітрі на відкритому вогні. Купівля барбекю в перший раз може бути складним завданням. Коли ви визначитеся, який гриль барбекю вам до душі, вугільний або газовий, вам знадобляться аксесуари для гриля. У даній категорії ви зможете придбати стартер для розпалювання вугілля і решітку для барбекю.

Стартер для вугільного гриля

Стартер для розпалювання вугілля - це необхідний аксесуар для власників вугільних грилів. Він дозволяє рівномірно і швидко розпалити вугілля всього за 15 - 20 хвилин. Його використовують замість хімічних рідин для розпалу вугілля, що дозволить вам повною мірою насолодитися справжнім ароматом барбекю.

Решітка для гриля

Поверхня гриля - одна з найважливіших частин гриля. Матеріал повинен бути міцним і пружним. Він також повинен забезпечувати хорошу теплопередачу, бути міцним і оберігати від прилипання їжі.

Сталеві решітки, як правило, найдоступніші за ціною, що привертає увагу. В інтернет магазині Лофт Меблі ви можете купити решітки зі сталі з антипригарним покриттям. Унікальна довговічна решітка для  смаження з нержавіючої сталі найвищої якості, яка відрізняється наявністю антипригарного покриття і можливістю здійснювати регулювання під необхідний розмір. Ідеально підходить для готування стейків на грилі. На такий решітці можна смажити рибу і овочі. Взагалі вона підходить для приготування найрізноманітнішої їжі, головне завжди підтримувати її в чистоті, для цього достатньо почистити решітку звичайним скребком.

Додатково

Інтернет магазин Лофт Меблі представляє вугільні та газові грилі а також аксесуари до них, в залежності від ваших побажань. Проконсультуватися, уточнити наявність моделей, дізнатися детальніше про доставку та оплату, гарантії і повернення - ви можете у менеджера інтернет магазину Лофт Меблі за номерами в шапці профілю а також в однойменних розділах сайту Лофт Меблі.
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші