Стілець М-76 попільний дуб Vetro

Модель:
144864

3 075 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стілець М-76 попільний дуб Vetro

Виробник: Ветро
Тип: Стілець
Матеріал ніжок: Забарвлений метал
Висота, см: 89
Ширина сидіння, см: 52
Глибина сидіння крісла, см: 60,5
Висота сидіння крісла, см: 47,5
Матеріал каркаса: Забарвлений метал
Матеріал оббивки: Тканина
Колір оббивки: Попільний дуб
Вага, кг : 6,5

Стілець М-76 від компанії Vetro - це стильне і зручне рішення для вашого обіднього столу. Він стане ідеальним доповненням до вашого інтер'єру, забезпечуючи комфорт та елегантність.

Матеріал основи - це фарбований метал, який забезпечує міцну та надійну підтримку. Це стійка конструкція, яка витримує значні навантаження, гарантуючи довговічність і безпеку використання. Для оббивки вибрали міцну тканину, яка довго зберігає свої первинні властивості, легко піддається чищенню і не розтягується. Стілець прикрашений декоративними втяжками, які надають особливого шарму та елегантності виробу. Завдяки ергономічному дизайну і якісним матеріалам оббивки, ви зможете насолоджуватися комфортом під час обідів і посиденьок за столом.

Стілець М-76 від Vetro Mebel - це не тільки функціональний предмет меблів, а також стильне і зручне рішення для вашого обіднього простору. Створити затишну й елегантну атмосферу за допомогою таких стільців стало набагато легше. Вони порадують вас якістю і дизайном.

Ви можете купити Стілець М-76 попільний дуб Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стілець М-76 попільний дуб Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари