Пластиковий стілець K 491 Halmar

Модель:
144888
  • Білий
  • Чорний
  • Гірчичний

2 633 грн.

Под заказ 21 день
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Пластиковий стілець K 491 Halmar

Виробник: Halmar
Тип: Стілець
Матеріал сидіння: Пластик
Матеріал ніжок: Пластик
Ширина, см: 60
Висота, см: 76
Глибина, см: 56
Висота сидіння крісла, см: 44
Матеріал каркаса: Пластик

Пластиковий стілець K 491 від компанії Halmar - це сучасний і функціональний предмет меблів, який ідеально підходить для використання в офісі, на кухні або на відкритій веранді. Цей стілець має скандинавський дизайн, що дає змогу йому стати красивим і функціональним елементом інтер'єру.

Він виготовлений із високоякісного поліпропілену, який має довговічність і стійкість до різних зовнішніх чинників. Міцні прямі ноги каркаса виконані з круглого профілю і пофарбовані в колір сидіння. Стілець легкий, міцний і комфортабельний у використанні, оскільки має правильну форму сидіння і спинки, а також зручну висоту. Однією з головних переваг цього стільця є його стабільність, а також можливість штабелювання, що дає змогу істотно заощаджувати місце під час транспортування і зберігання.

Пластиковий стілець K491 призначений для тривалої експлуатації та з легкістю витримає різні навантаження і впливи.


Ви можете купити Пластиковий стілець K 491 Halmar в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Пластиковий стілець K 491 Halmar з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари