Барний стілець H64 дуб Halmar

Модель:
144527

1 523 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Барний стілець H64 дуб Halmar

Виробник: Halmar
Матеріал сидіння: Ламінований МДФ
Ширина, см: 30
Висота, см: 63-80
Глибина, см: 30
Висота сидіння крісла, см: 63
Матеріал каркаса: Метал
Вага, кг : 9,9
Барний стілець Halmar H64 дуб - це справжній витвір мистецтва, виконаний у стилі лофт цей елемент інтер'єру додасть вашому простору надзвичайної атмосфери та нотку бунтарства.

Каркас виконаний з надійного металу, він пофарбований у чорний колір, який завжди має гідний і актуальний вигляд, а також легко переносить дрібні механічні пошкодження, потертості, подряпини. Завдяки такій основі і незвичайній архітектурі ніжок, стілець надійно можна розмістити на будь-якій нерівній поверхні. Сидіння виготовлене з ламінованого МДФ, що забезпечує не тільки комфорт, а й ніжну гладкість під час торкання. Висота стільця регулюється для зручності кожного гостя. А колір дуба створює додаткову атмосферу затишку і тепла.

Барний стілець H64 завдяки своїм компактним розмірам і легкій вазі, без проблем поміщається в будь-яке приміщення. Цей барний стілець не просто меблі, він - втілення елегантності та дизайнерський акцент вашого простору.

Ви можете купити Барний стілець H64 дуб Halmar в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Барний стілець H64 дуб Halmar з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари