Крісло Версаль ніжки горіх Richman

Модель:
144856

5 154 грн.

Под заказ 7-10 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Версаль ніжки горіх Richman

Виробник: Ричман
Тип: Крісло
Ширина, см: 47-65
Висота, см: 75
Глибина, см: 65
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота сидіння крісла, см: 47
Матеріал каркаса: Дерево
Вага, кг : 15

Крісло Richman Версаль - це стильний і якісний виріб, який підійде для будь-якого інтер'єру. Надає особливо вишуканості та свіжості простору.

Дерев'яний каркас крісла досить міцний і витримує велике навантаження. М'яка оббивка виконана з дизайнерського велюру. Така оббивка довго зберігає свій первинний зовнішній вигляд, не втрачає насиченості кольору, тримає форму і легко піддається чищенню. Можливі й інші матеріали оббивки за вашим вибором: шкіри, екошкіри, рогожки тощо. Щільний пласт поролону забезпечує м'яку посадку і довго зберігає форму. У такому кріслі комфортно і приємно проводити довго час. Ніжки виготовлені з натурального ясена і пофарбовані в темний колір венге, що надає актуального і стильного зовнішнього вигляду.

Крісла Версаль зручні й ергономічні, даючи змогу гостям розслабитися й насолодитися своїм візитом. М'які сидіння цих крісел надають затишок і створюють приємну атмосферу.

Ви можете купити Крісло Версаль ніжки горіх Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Версаль ніжки горіх Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари