Крісло Ліберті Ю пластик Richman

Модель:
144851

5 490 грн.

Под заказ 7-10 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Ліберті Ю пластик Richman

Виробник: Ричман
Тип: Крісло
Ширина, см: 46-64
Висота, см: 80-88
Глибина, см: 45
Висота сидіння крісла, см: 41-49
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Велюр
Вага, кг : 9

Крісло Richman Ліберті Ю - від майстрів фабрики Richman легко впишеться в інтер'єр будинку, кафе чи ресторану. Модель має ергономічне сидіння і невисоку спинку з м'якими підлокітниками, які створені для комфортного відпочинку. Декорування крісла виконано стильним ромбиком.

Модель укомплектована міцною пластиковою хрестовиною і механізмом гойдання Піастра, за допомогою якого ви з легкістю зможете налаштувати висоту крісла під власні потреби. Хрестовина також має ролики з гумовим покриттям для комфортного та безпечного пересування крісла. Оббивку виконано з тканини велюр, яка легко піддається чищенню, довго зберігає свій первинний зовнішній вигляд, не втрачає форму і колір.

Крісло Richman Ліберті Ю підійде для багатьох дизайнерських рішень. Доповнить робоче місце вдома і в офісі. У ньому комфортно проводити тривалий час за роботою і відпочинком.

Ви можете купити Крісло Ліберті Ю пластик Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Ліберті Ю пластик Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари