Крісло геймерське Харлі R рожеве АКЛАС

Модель:
144874

7 210 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло геймерське Харлі R рожеве АКЛАС

Виробник: Аклас
Тип: Геймерские крісла
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 68
Глибина, см: 66
Висота, см: 123-132
Ширина сидіння, см: 52
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 76
Висота сидіння крісла, см: 49-58
Розмір основи крісла, см: D-68
Механізм для крісел: Релакс
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Тканина
Колір оббивки: Рожевий
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Кожзамінник
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Так
Тип подголовника : Знімна подушка

Крісло геймерське Харлі R від компанії АКЛАС - це геймерське крісло має стильну зовнішність і високотехнологічну начинку - таке ідеальне поєднання задовольнить запити найвибагливішого покупця. Ця яскрава модель поєднує сучасний дизайн, високоякісні матеріали та правильні механізми.

Каркас крісла виготовлено з міцного і високоякісного пластику. У цій моделі встановлено сучасний механізм Релакс. З його допомогою ви зможете змінити і зафіксувати кут нахилу спинки в будь-якому зручному для вас положенні. Спинка у цього крісла відкидається майже горизонтально на підлозі і перетворює його на зручне крісло-лежанку. Це дає змогу вам зручно розташуватися і трохи відпочити під час роботи. Увімкнувши режим гойдання, ви зможете зробити свій відпочинок ще комфортнішим. Повернути крісло в робоче положення можна одним рухом руки. Завдяки спеціальному м'якому поліуретановому покриттю, пластикові підлокітники в цьому кріслі зручні та приємні на дотик. Регулюються вони не тільки за висотою, а й у горизонтальній площині. Оббивку виконано з тканини, вона хорошої якості, досить міцна та еластична і приємна на дотик.

Крісло геймерське Харлі R підійде і для дорослих, і для підлітків. Любителі пограти у відеоігри та вічно зайняті IT-шники безперечно оцінять зручність і оригінальність крісла.

Ви можете купити Крісло геймерське Харлі R рожеве АКЛАС в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло геймерське Харлі R рожеве АКЛАС з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари