Крісло геймерське АКЛАС Хазард PL ANF Жовте

Модель:
141410

8 210 грн.

Опис та характеристики на Крісло геймерське АКЛАС Хазард PL ANF Жовте

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Геймерские крісла
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 69
Глибина, см: 65
Висота, см: 124-134
Ширина сидіння, см: 53
Глибина сидіння крісла, см: 45
Висота спинки крісла, см: 80
Висота сидіння крісла, см: 44-54
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Anyfix
Матеріал каркаса: Дерево
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Жовтий
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Знімна подушка
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 95/45/65
Вага, кг : 16
Гарантія: 12 місяців
Крісло геймерське АКЛАС Хазард PL ANF Жовте - це геймерське крісло має стильний вид і високотехнологічну начинку - таке ідеальне поєднання може задовольнити потреби найвибагливішого покупця. Ця яскрава модель поєднує в собі сучасний дизайн, високоякісні матеріали і правильні механізми. Це відповідне крісло і для дорослих, і для підлітків. Любителі пограти у відеоігри і вічно зайняті IT-шники безсумнівно оцінять зручність і оригінальність крісла Хазард.

Дизайн. Зовнішній дизайн Хазарда нагадує крісло пілота штурмовика - добротне і зручне. Контрастні кольорові вставки, які повторюються в подушці, роблять крісло більш стильним і веселим. Це крісло відмінно впишеться в сучасний інтер'єр вашого будинку або офісу. Каркас крісла - це металева вигнута труба, яка не тільки створює неповторний силует, але і забезпечує кріслу міцність, надійність, стійкість і довговічність.

Оббивка. Оббивка крісла Хазард - це екошкіра, сучасний матеріал на бавовняній основі. Вона хорошої якості, достатньо міцна і еластична, приємна на дотик. За своїми якостями екошкіра нічим не поступається натуральній шкірі і має при цьому досить демократичну ціну. Наповнення крісла досить жорстке, складається з поролону-мемори, який "запам'ятовує" і підлаштовується під контури тіла сидячої людини для більш комфортної посадки.

Механізми. Вбудований механізм гойдання підвищеної комфортності Аніфікс дає можливість влаштувати сеанс релаксу, не перериваючи важливий телефонний дзвінок або продовжуючи становити грандіозні плани підкорення бізнес-олімпу, а після - зайнятися поточними справами, зафіксувавши крісло в зручному положенні. Надійний газліфт дає можливість змінити висоту крісла з урахуванням вашого зрісту.

Підлокітники. Завдяки спеціальному м'якому поліуретановому покриттю, пластикові підлокітники в даному кріслі зручні і приємні на дотик. Регулюються вони не тільки по висоті, але і в горизонтальній площі. Їх можна встановити в зручному вам положенні або максимально опустити, щоб з'явилася можливість підсунути крісло впритул до столу.

Хрестовина. Суцільнолита хрестовина виготовлена ​​з міцного товстостінного пластику з внутрішніми ребрами жорсткості. Це дозволяє їй витримувати навантаження більше 150 кг. Структурні пластикові накладки-протектори на хрестовині допомагають зручно розташувати ноги, щоб вони не ковзали. Прогумовані ролики забезпечують кріслу необхідну мобільність і підійдуть для будь-яких типів підлогових покриттів.

Особливості. Крісло Хазард має помірно м'яку посадку - сидіти в ньому досить комфортно, що добре для тривалого перебування на одному місці. Спинка крісла висока, але завдяки регульованому по висоті знімному підголівнику, відрегулювати зручну посадку можна для людини будь-якого зрісту. Крім того, крісло має бічну підтримку спини і стегон, що робить посадку в кріслі ще більш комфортною. Підголівник зйомний, завдяки спеціальним ремінцям і кріпленням.

Ви можете купити Крісло геймерське АКЛАС Хазард PL ANF Жовте в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло геймерське АКЛАС Хазард PL ANF Жовте з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари