Крісло Регбі MF Chrome Фортуна червона

Модель:
144800

5 569 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Регбі MF Chrome Фортуна червона

Виробник: АМФ
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 59
Глибина, см: 58
Висота, см: 99-118
Ширина сидіння, см: 47
Глибина сидіння крісла, см: 44
Висота спинки крісла, см: 55-60
Висота сидіння крісла, см: 44-58
Розмір основи крісла, см: D-64
Механізм для крісел: Мульти фікс MF (Multi Fix)
Матеріал каркаса: Хромований метал
Матеріал оббивки: Тканина
Колір оббивки: Червоний
Матеріал підлокітників крісел: Хром з м'якими накладками
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Так
Тип подголовника : Без підголівника
Вага, кг : 14,5
Крісло Регбі - зручне і стильне операторське крісло з широким, м'яким сидінням і спинкою, створене для комфортного використання в сучасному офісі. Крім свого привабливого дизайну, це крісло забезпечує високий рівень комфорту людині, яка за ним працює.

М'яке, широке сидіння крісла Регбі виготовлено з використанням технології "дуо фом", тобто м'яка основа крісла складається з двох шарів поролону, нижній шар - щільний, пружний поролон забезпечує довговічність і зносостійкість, верхній шар - м'який, повітряний поролон забезпечує комфорт і м'якість під час посадки. Також сидіння крісла Регбі має анатомічну форму, повторюючи вигини вашого тіла. Спинка, що має налаштування регулювання кута нахилу, забезпечить правильне положення спини під час роботи. Стильні підлокітники надають не тільки естетичної привабливості кріслу Регбі, а й додають комфорту під час роботи за ним. Оббивку крісла виконано зі зносостійких, практичних матеріалів, що легко піддаються догляду. П'ятипроменеву хрестовину крісла виконано з міцного, зносостійкого поліаміду - це дає змогу кріслу Регбі витримувати великі навантаження, а м'які прогумовані колеса унеможливлюють пошкодження підлоги. Також крісло оснащене простою і зрозумілою системою регулювання висоти крісла і рівня нахилу спинки.

Крісло Регбі багатофункціональний виріб, який додасть комфорту під час тривалої роботи за комп'ютером, а якісні та міцні матеріали дадуть змогу вашому кріслу слугувати довгий час.

Ви можете купити Крісло Регбі MF Chrome Фортуна червона в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Регбі MF Chrome Фортуна червона з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари