Крісло Монсан коричневе АКЛАС

Модель:
144796

6 840 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Монсан коричневе АКЛАС

Виробник: Аклас
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 67
Глибина, см: 69
Висота, см: 121-128
Ширина сидіння, см: 53
Глибина сидіння крісла, см: 52
Висота спинки крісла, см: 77
Висота сидіння крісла, см: 49-56
Розмір основи крісла, см: D-68
Механізм для крісел: Anyfix
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Коричневий
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Кожзамінник
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Так
Вага, кг : 20,9

Крісло АКЛАС Монсан - стильна модель, яка ідеально підходить для кабінету керівника, оформленого в сучасному стилі. Завдяки елегантному дизайну і гармонійному поєднанню різних елементів стане прекрасним помічником і родзинкою інтер'єру.

Суцільнолита, міцна пластикова основа з внутрішніми ребрами жорсткості витримає навантаження до 120 кг. Накладки-протектори на хрестовині захищають поверхню від подряпин і пошкоджень і допомагають зручно розташувати ноги, запобігши їх ковзанню. Ролики, спеціально підібрані під тип підлогового покриття, забезпечать необхідну мобільність. Це крісло оснащене механізмом аніфікс. Це популярний механізм з можливістю фіксації в будь-якому зручному положенні, який допоможе вам урізноманітнити робочий час приємним сеансом відпочинку, навіть не перериваючи важливий телефонний дзвінок або продовжуючи складати важливий звіт. Механізм досить просто відрегулювати під певну вагу користувача за допомогою циліндричної ручки під сидінням. Елегантний дугоподібний вигин пластикових підлокітників, доповнений м'якими накладками, не тільки чудово доповнює зовнішню красу крісла, а й вбереже ваші руки від контакту з холодним пластиком і подарує їм відчуття максимального комфорту. Висота підлокітників підібрана таким чином, щоб у нижньому положенні сидіння крісло можна було присунути впритул до столу.

Крісло Монсан - це крісло, в якому гармонійно поєднується класичний дизайн, якісні матеріали та сучасні механізми. У ньому ви зможете комфортно працювати, не відчуваючи втоми від багатогодинного сидіння.

Ви можете купити Крісло Монсан коричневе АКЛАС в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Монсан коричневе АКЛАС з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари