Комп'ютерне крісло Talon Halmar

Модель:
144503
  • Рожевий
  • Сірий
  • Світло-бежевий

5 021 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Комп'ютерне крісло Talon Halmar

Виробник: Halmar
Максимальна навантаження : 100 кг
Ширина, см: 55
Глибина, см: 60
Висота, см: 75-85
Висота сидіння крісла, см: 43-53
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Метал
Матеріал оббивки: Тканина
Вага, кг : 10

Комп'ютерне крісло Talon - це справжня знахідка для тих, хто цінує комфорт і елегантність в інтер'єрі робочого кабінету. Нестандартне дизайнерське рішення, яке зробить акцент і привнесе вишуканості простору.

Основа виготовлена з якісного металу, який прослужить вам довгий час. Оббивка крісла виконана з міцної тканини, м'яка на дотик, кілька варіантів забарвлення, стійка до вигоряння і потертостей, а також легко піддається чищенню. Ніяких підлокітників - тільки повна свобода рухів і справжнє комфортне використання під час роботи за комп'ютером. Купуючи це крісло, ви подаруєте собі ідеальну підтримку спини і неперевершений комфорт.

Комп'ютерне крісло Talon вражає не тільки візуально, а ще й своєю надійністю та якістю. Крісло універсальне і його легко використовувати не тільки в робочій зоні, а й у дитячій кімнаті, для офісу і просто для відпочинку за комп'ютером.

Ви можете купити Комп'ютерне крісло Talon Halmar в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Комп'ютерне крісло Talon Halmar з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари