Крісло Експерт хром Richman

Модель:
144445

5 832 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Експерт хром Richman

Виробник: Ричман
Ширина, см: 66
Глибина, см: 63
Висота, см: 111-125
Ширина сидіння, см: 48
Глибина сидіння крісла, см: 51
Висота спинки крісла, см: 56
Висота сидіння крісла, см: 47-54
Механізм для крісел: Anyfix
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Сітка
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластикові з м'якими накладками
Основа: Хрестовина з роликами
Крісло Richman Експерт Хром є втіленням комфорту, стилю та практичності.

Завдяки міцному пластиковому каркасу чорного кольору, це крісло надійне і стійке. Спинка, виконана із сітки, має регульований поперековий підпір, що активно підтримує вашу спину протягом дня. Обладнане сітчастим підголівником, регульованим за висотою і кутом нахилу, це крісло дає вам змогу скоригувати його під свої потреби для максимального комфорту. Його сидіння, що має ергономічний дизайн і обтягнуте сітчастою тканиною, відповідає формі вашого тіла, забезпечуючи оптимальну підтримку і зручність. Підлокітники виготовлені з пластику й обладнані м'якими накладками, регулюються за висотою. Ця модель крісла включає в себе механізм гойдання М-2 (Anyfix) з можливістю фіксації в будь-якому положенні. Крісло має товстостінну пластикову хрестовину з прогумованими роликами, що дають змогу безшумно і безпечно переміщати крісло на різних поверхнях, не залишаючи пошкоджень.

Всі ці елементи об'єднуються, створюючи продуманий дизайн, що підсилює вашу продуктивність, благополуччя і зберігає оптимальну температуру тіла завдяки сітчастій оббивці.

Ви можете купити Крісло Експерт хром Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Експерт хром Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари