Крісло Річард Вуд Richman

Модель:
140703

12 054 грн.

Под заказ 7-10 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Річард Вуд Richman

Виробник: Ричман
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 61
Глибина, см: 60
Висота, см: 124
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 49
Висота спинки крісла, см: 77
Висота сидіння крісла, см: 57
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Дерево
Матеріал оббивки: Тканина
Матеріал підлокітників крісел: Дерев'яні
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Наявність підлокітників : Так
Особливості : На коліщатках
Вага, кг : 22
Гарантія: 12 місяців

Крісло Richman Річард Вуд — це втілення елегантності та сучасності. Ідеально підходить для класичного інтер’єру кабінету керівника, це крісло підкреслює статус та відмінність його власника. Його зроблено з високоякісних матеріалів, і його «королівський» дизайн орієнтований на максимальний комфорт.

Крісло Richman Річард Вуд має в собі всі особливості комфортного та ергономічного сидіння, що дає змогу вам працювати годинами, не відчуваючи втоми. Матеріал оббивки можна вибрати за вашим бажанням: якісна екошкіра, натуральна шкіра або тканина, що дає широкий спектр можливостей для підбору найбільш відповідного варіанту для ваших інтер’єрних рішень.

Поліровані дерев’яні підлокітники та накладки на металеву хрестовину, виконані з ясеня, доступні в кольорах бук, горіх та венге, що додає кріслу вишуканості.

Ви можете купити Крісло Річард Вуд Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Річард Вуд Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Олеся Бондар 02.08.2021

Неодноразово замовляла меблі для домашнього кабінету в кольорі Горіх Модена на сайті Лофт Меблі. Довгий час шукала комп'ютерне крісло в кольорі справжнього дерева, ця модель ідеально підійшла до мого кабінету! Дякую вам за таку красу))

Ответ продавца

Олеся, дякуємо вам за відгук на крісло Річард. Обов'язково звертайтесь до нас ще!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари