Крісло Арізона Soft EX MB чорне АКЛАС

Модель:
144753

14 600 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Арізона Soft EX MB чорне АКЛАС

Виробник: Аклас
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 70
Глибина, см: 68
Висота, см: 123-131
Ширина сидіння, см: 55
Глибина сидіння крісла, см: 58
Висота спинки крісла, см: 78
Висота сидіння крісла, см: 49-57
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Multi-Block
Матеріал каркаса: Дерево
Матеріал оббивки: Шкіра
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Дерево, Шкіра
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Інтегрований
Крісло АКЛАС Арізона - це ще один яскравий представник з колекції офісних крісел преміум-класу, ідеальне поєднання яскравої зовнішності, неймовірного комфорту, бездоганної якості та привабливої ціни. Красиве, ергономічне, якісне - чого ще можна бажати від надійного помічника в цьому божевільному ритмі сучасного ділового життя.

Під дерев'яними накладками - металевий зварний каркас, який забезпечить крісло і необхідну стійкість, і міцність. Завдяки роликовим опорам крісло досить мобільне, незважаючи на вагу і великі габарити. Сучасний механізм мультиблок, встановлений у цій моделі, допоможе вам насолоджуватися повноцінно часом, проведеним у цьому кріслі. Інтуїтивне регулювання та налаштування дають змогу чергувати режим гойдання підвищеної комфортності для відпочинку та фіксований статичний режим у зручному положенні для роботи. Механізм просто відрегулювати під вагу користувача за допомогою циліндричної ручки під сидінням, щоб користуватися кріслом було максимально зручно і безпечно. За допомогою газліфта регулюється висота посадки відповідно до зросту користувача. Елегантний вигин дерев'яних підлокітників цієї моделі з м'якими накладками з матеріалу оббивки потішать своєю ергономічною формою і гармонійно доповнять красу крісла. Крісло має високу спинку, а отже, в ньому комфортно буде навіть людині вище середнього зросту. Дуже м'яке силіконове наповнення в накладних подушках подарує вам відчуття комфорту, що обволікає. Міцний дерев'яний каркас правильної ергономічної форми забезпечить надійну підтримку хребта. Усе це допоможе зберегти чудове самопочуття протягом усього перебування в кріслі.

Арізона Soft EX - відмінне офісне крісло, яке не тільки вигідно підкреслить солідний статус свого господаря, але стане йому незамінним помічником у повсякденному житті. Модель дуже зручна, розрахована на користувача середнього і високого зросту, з м'якою обволікаючою посадкою. Таке крісло гідно впишеться і в робочий кабінет керівника, і в домашню обстановку в класичному стилі.

Ви можете купити Крісло Арізона Soft EX MB чорне АКЛАС в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Арізона Soft EX MB чорне АКЛАС з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари