Крісло АКЛАС Тета CH PR Сіре

Модель:
141171

2 270 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Тета CH PR Сіре

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для персоналу
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 57
Глибина, см: 54
Висота, см: 91-101
Ширина сидіння, см: 48
Глибина сидіння крісла, см: 42
Висота спинки крісла, см: 52
Висота сидіння крісла, см: 43-53
Розмір основи крісла, см: D-58
Механізм для крісел: Пиастра
Матеріал каркаса: Метал
Матеріал оббивки: Тканина, сітка
Колір оббивки: Сірий
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Метал
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 60/26/60
Вага, кг : 14
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Тета CH PR Сірий (Сірий) - це офісне крісло, в якому всі складові підібрані з розумом і фантазією, з думкою про бажання та потреби користувача. Така модель буде доречна і в сучасному офісі, і в затишній домашній обстановці. Тета підійде для вимогливих технічних фахівців і офісного персоналу, адже вона дуже зручна, відмінно розбавляє суворий офісний інтер'єр і має демократичну ціну, що порадує, в першу чергу, керівництво компанії. Якість матеріалів, незвичайний дизайн, функціональність - все це на високому рівні. За скромні гроші ви отримаєте відмінне операторське крісло для офісу або стильне комп'ютерне крісло для будинку.

Дизайн. Зовнішній вигляд крісла Тета стильний і легкий завдяки повітряній сітчастої оббивці і незвичайній формі спинки. У поєднанні з полупрозрачностью матеріалу спинки і класичним чорним кольором комплектуючих деталей, крісло не виглядає нудним в будь-якому кольорі, а навпаки, стильним і сучасним.

Оббивка. Оббивка в кріслі Тета - нейлонова сітка, натягнута на міцний пластиковий каркас, з якої ви будете комфортно себе відчувати навіть в самий жаркий день завдяки її "дихаючими" властивостями. Цей матеріал відмінно справляється з інтенсивним навантаженням і довго зберігає свої властивості і привабливий зовнішній вигляд, завдяки своїй еластичності, підвищеної повітропроникності, міцності і зносостійкості.

Механізми. У даній моделі встановлений механізм піастри. Цей механізм дає можливість відрегулювати висоту крісла так, щоб ви влаштувалися в ньому з максимальним комфортом відповідно до вашого зростанням.

Підлокітники. У даній моделі стильні комбіновані підлокітники з чорного пластику і металевої труби. Поверхня пластика текстурований, завдяки чому руки не зісковзують в процесі роботи. Металева вставка гармонує з хромованою хрестовиною, створюючи єдиний неповторний ансамбль. Підлокітники в нижньому положенні сидіння крісла мають висоту, яка дає можливість засунути крісло під робочий стіл для звільнення навколишнього простору.

Хрестовина. Хрестовина крісла Тета виготовлена ​​з блискучого металу. Така хрестовина може витримувати навантаження до 120 кг. Блискуче хромоване покриття металу не тільки красиве, але і дуже міцне. Воно не боїться інтенсивних навантажень і не схильне до подряпин. Ролики забезпечують крісла необхідну мобільність. Для даної моделі відмінно підійдуть ролики з хромованими накладками, які, за бажанням, можна замовити додатково.

Особливості. Крісло Тета в міру жорстке, а значить, буде берегти вашу спину від втоми, і збереже правильну поставу. Перебувати в ньому комфортно, що добре для тривалого перебування на одному місці. Ергономічність спинки забезпечується за рахунок правильного вигину дугообразного каркаса верхньої горизонтальної його площині. Така форма створює надійну підтримку спини. Тета - це бюджетне робоче крісло для офісу і вдома. Універсальне, привабливе і в той же час, комфортне і зручне - відмінний вибір за досить демократичною ціною.

Ви можете купити Крісло АКЛАС Тета CH PR Сіре в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Тета CH PR Сіре з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Дмитрий 13.12.2021

ОТЛИЧНОЕ КРЕСЛО ЗА СВОЮ ЦЕНУ, 5+

Ответ продавца

Дмитрий, спасибо за отзыв! Обращайтесь)

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари