Крісло АКЛАС Доріс CH ANF Салатове

Модель:
140970

4 160 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Доріс CH ANF Салатове

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 66
Глибина, см: 66
Висота, см: 119-129
Ширина сидіння, см: 51
Глибина сидіння крісла, см: 54
Висота спинки крісла, см: 82
Висота сидіння крісла, см: 46-56
Розмір основи крісла, см: D-64
Механізм для крісел: Anyfix
Матеріал каркаса: Дерево і пластик
Матеріал оббивки: Тканина, сітка
Колір оббивки: Зелений
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Нерегульований
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 85/45/65
Вага, кг : 20
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Доріс CH ANF Чорний (Чорний / Салатовий) - стильне офісне крісло, що поєднує в собі футуристичний дизайн і сучасні технології. Завдяки таким своїм якостям, як ергономічність, повітропроникність і практичність, Доріс стає незамінним для людини, довгі години проводять на своєму робочому місці. Одна з особливостей моделі - особливе поєднання оббивок спинки з нейлонової сітки і стільникового тканини. Крісло виглядає стильно і повітряно. Оригінальний каркас спинки, в основі якого чорна пластикова рама має ергономічну форму з бічною підтримкою, що допомагає створити приємний підтримуючий ефект спини з боків і в області попереку. Універсальний чорний ц'вет оббивки в тандемі з чорним пластиком і блискучим хромом вдало підкреслюють оригінальний дизайн крісла. Таке крісло відмінно доповнить інтер'єр сучасного офісу, затишне домашнє робоче місце чи кімнату підлітка.

Дизайн. Дизайн крісла - урбаністичний, який відповідає останнім віянням моди. Напівпрозора спинка на пластиковому каркасі - це основний елемент дизайну даної моделі.

Оббивка. В якості основної оббивки спинки в кріслі використана нейлонова сітка, яка надає кріслу легкість, а в сидінні використана стільниковий тканину. Обидва ці матеріалу міцні, ізнососстойкіе, і в той же час "дихаючі" і еластичні. Вони прекрасно відводять вологу в жарку погоду і відмінно тримають форму, а це просто незамінні якості для матеріалу офісного крісла, яке повинне витримувати великі навантаження в повсякденній експлуатації.

Механізми. Вбудований механізм аніфікс з індивідуальним настроюванням під вагу користувача дає можливість, похитуючись, як в кріслі-гойдалці, відволіктися від роботи і відпочити, не покидаючи улюблене крісло, а газлифт дає можливості змінити висоту крісла з урахуванням вашого зростання. Крісло фіксується в будь-якому зручному вам положенні, і це основна перевага даного механізму. Налаштувати крісла ви зможете самостійно, використовуючи для цього декоративний гвинт під сидінням. Під більшу вагу пружину потрібно затиснути, а під менший - відповідно, послабити.

Підлокітники. У даній моделі стильні масивні підлокітники оригінальної форми з чорного пластику. Підлокітники мають скошену вперед робочу поверхню, що дозволяє зручно розмістити руки і зняти зайве навантаження з плечових суглобів. Підлокітники кріпляться і до сидіння, і до спинки, тим самим збільшуючи міцність каркасу.

Хрестовина. Хрестовина крісла Доріс виготовлена ​​з блискучого металу. Така хрестовина може витримувати навантаження до 120 кг. Блискуче хромоване покриття металу не тільки красиве, але і дуже міцне. Воно не боїться інтенсивних навантажень і не схильне до подряпин. Універсальні прогумовані ролики забезпечать крісла необхідну мобільність і підійдуть до будь-якого типу підлогового покриття. З даною моделлю також відмінно поєднуються ролики з хромованими накладками, які за бажанням можна замовити додатково.

Особливості. Висока ергономічна спинка має прогин в поперековій ділянці, який забезпечує вашій спині комфортну підтримку, а вам - гарне самопочуття навіть у кінці насиченого робочого дня. Бічна підтримка, сформована каркасом, збереже правильну поставу. У сидінні крісла використовується міцну основу з гнутоклеєної фанери, яке, разом з поролоновим наповненням, формує зручну посадку. Поглиблення в центральній частині сидіння і скошений передній край формують правильну і зручну посадку і захист від пережимания судин ніг. Трапецієвидний підголівник монтується в пластиковий каркас, що надає кріслу футуристичні риси. М'який підголівник знімає зайве навантаження з шиї і дає можливість максимально відпочити всьому тілу. Стильне, практичне і комфортне - саме так можна охарактеризувати крісло Доріс!

Ви можете купити Крісло АКЛАС Доріс CH ANF Салатове в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Доріс CH ANF Салатове з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари