Крісло Арізона Soft CH MB коричневе АКЛАС

Модель:
144732

13 800 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Арізона Soft CH MB коричневе АКЛАС

Виробник: Аклас
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 70
Глибина, см: 68
Висота, см: 123-131
Ширина сидіння, см: 55
Глибина сидіння крісла, см: 58
Висота спинки крісла, см: 78
Висота сидіння крісла, см: 49-57
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Multi-Block
Матеріал каркаса: Дерево
Матеріал оббивки: Шкіра
Колір оббивки: Коричневий
Матеріал підлокітників крісел: Метал і шкіра
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Наявність підлокітників : Так
Тип подголовника : Інтегрований

Крісло Арізона Soft CH MB - це ще один яскравий представник із колекції офісних крісел бізнес-класу, ідеальне поєднання помітної зовнішності, неймовірного комфорту, бездоганної якості та привабливої ціни. Модель дуже зручна, розрахована на користувача середнього і високого зросту, з м'якою посадкою, що обволікає.

Міцна металева хрестовина з хромованим покриттям розрахована на великі навантаження, має привабливий вигляд і відмінно протистоїть механічним пошкодженням. Блискуче хромоване покриття металу не тільки красиве, але й дуже міцне. Сучасний механізм мультиблок, встановлений у цій моделі, допоможе вам повноцінно насолоджуватися часом, проведеним у цьому кріслі. Інтуїтивні регулювання і налаштування дають змогу чергувати режим гойдання підвищеної комфортності для відпочинку і фіксований статичний режим у зручному положенні для роботи. Механізм просто відрегулювати під вагу користувача за допомогою циліндричної ручки під сидінням, щоб користуватися кріслом було максимально зручно і безпечно. За допомогою газліфта регулюється висота посадки відповідно до зросту користувача. Ергономічні міцні металеві підлокітники доповнені м'якими накладками, що не тільки чудово підкреслять зовнішню красу крісла, а й подарують Вашим рукам відчуття максимального комфорту. Оббивка з натуральної шкіри - матеріал екологічний, міцний, еластичний, з приємним матовим покриттям, який злегка змінює відтінок кольору залежно від освітлення. Сидіння крісла має оригінальний дизайн - тришарові подушки сидіння і спинки зі звуженим верхнім шаром мають дуже креативний вигляд, а крісло справді дуже м'яке й обволікаюче. Вбудований високий підголівник сформований за таким самим принципом, що забезпечить шиї та голові надійну і комфортну опору.

Арізона Soft - відмінне офісне крісло, яке не тільки вигідно підкреслить солідний статус свого господаря, а й стане йому незамінним помічником у повсякденному житті. Таке крісло гідно впишеться і в стильний робочий кабінет керівника, і в сучасну домашню обстановку.

Ви можете купити Крісло Арізона Soft CH MB коричневе АКЛАС в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Арізона Soft CH MB коричневе АКЛАС з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари