Крісло АКЛАС Валенсія Soft EX MB Коричневий

Модель:
141284

15 800 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Валенсія Soft EX MB Коричневий

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 68
Глибина, см: 70
Висота, см: 119-129
Ширина сидіння, см: 56
Глибина сидіння крісла, см: 70
Висота спинки крісла, см: 75
Висота сидіння крісла, см: 48-58
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Multi-Block
Матеріал каркаса: Дерево
Матеріал оббивки: Шкіра
Колір оббивки: Коричневий
Матеріал підлокітників крісел: Дерево, Шкіра
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Нерегульований
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 110/45/65
Вага, кг : 25
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Валенсія Soft EX MB Коричневий (LC-K) - абсолютно нова модель вже популярних крісел Валенсія, яка стане відмінним доповненням будь-якого робочого місця. Завдяки своїй розкоші, стилю, комфорту і показності воно буде гармонійно поєднуватися як з класичним інтер'єром, в якому переважає меблі під дерево, так і в просторому, сучасному офісі, виконаному в стилі модерн. Крісло відповідає всім основним принципам ергономіки, що дозволить завжди бути в гарному настрої і тонусі. Втома, болі в спині, що затекли шия - про це всьому ви забудете з даними кріслом. На думку наших клієнтів - ця модель, одна з найбільш вдалих з серії Валенсія. Лаконічний елегантний оригінальний силует в поєднанні зі стильним дизайном, бездоганна ергономіка, високотехнологічні компоненти і матеріали - ось складові успіху крісла.

Дизайн. Модель поєднує в собі вишуканий, добре продуманий дизайн з високою якістю. Рельєфна ергономічна спинка, яскраво виражений поперековий валик, інтегрований підголовник, зона грудного відділу і специфічної форми сидіння створюють максимальний рівень комфорту. Дана модель відрізняється збільшеною висотою спинки і наявністю потрійний подушки на сидінні і спинці, що робить її привабливою і зручною для людей високого та вище середнього зросту, а також для любителів дуже м'яких і комфортних крісел.

Оббивка. Валенсія Soft, як і годиться представницькому крісла для керівника, має гідне вбрання з натуральної шкіри. Напівматове покриття натуральної шкіри класу Lux в залежності від освітлення, переливається, і навіть трішки змінює свій відтінок. Шкіра - бездоганний високоякісний матеріал для ідеального офісного крісла, вона приємна на дотик, еластична і міцна.

Механізми. Крісло оснащене надійним і сучасним помічником - мультиблоки, які мають широкі функціональні можливості. Хитання з режимом підвищеної комфортності за кілька хвилин дозволяє зняти навантаження з хребта і швидко повернути робочий стан. Залишилося тільки зафіксувати вибране вами положення спинки і сидіння, відрегулювати крісло під свою вагу, і зі свіжими силами підкорювати нові вершини. Ще одним незамінним механізмом є газлифт. Він дає можливість встановити оптимальну висоту крісла під ваш зріст так, щоб відчувати себе максимально зручно.

Підлокітники. Елегантний вигин дерев'яних підлокітників даної моделі з м'якими накладками з матеріалу оббивки, порадують своєю ергономічною формою, і гармонійно доповнять красу крісла. Вони допоможуть позбавити шию і хребет і руки від зайвого навантаження і подарують додатковий комфорт.

Хрестовина. Для необхідної стійкості, у офісного крісла Валенсія Soft - міцна металева хрестовина, з роликами (для мобільності), що витримує вагу до 120 кг. Металева основа приховано під натуральним деревом, краса якого, завдяки надійному і довговічного лакового покриття, не один рік буде служити вам.

Особливості. Крісло оснащене потрійний подушкою на сидінні і спинці, інтегрованим типом підголівника, спеціально збільшеною висотою спинки для людей високого та трохи вище середнього зросту. Режим гойдання Валенсія Soft дозволить зняти напругу і розім'яти затерплу спину. Ви відчуєте максимум зручностей під час роботи і відпочинку, адже це крісло дійсно надійне і супер комфортне.

Ви можете купити Крісло АКЛАС Валенсія Soft EX MB Коричневий в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Валенсія Soft EX MB Коричневий з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари